Νέα

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ζουν «σαν παντρεμένοι»! Το ταξίδι του ζευγαριού στην Κύπρο

Όσο περνούν τα χρόνια, η αγάπη και το δέσιμο που έχουν μεταξύ τους μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μπορεί να κρατούν χαμηλούς τόνους όσον αφορά τη σχέση τους, αλλά δεν χωρά αμφιβολία πως είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και στηρίζει ο ένας τον άλλον και στις όμορφες και στις άσχημες στιγμές.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Secret και της Σπυριδούλας Τριάντου, η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια και ο ταλαντούχος καλλιτέχνης πρόκειται να επισκεφθούν την Κύπρο, μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε προγραμματίσει αυτό το ταξίδι εδώ και αρκετό καιρό, προκειμένου να πραγματοποιήσει κάποιες επαγγελματικές συναντήσεις. Ωστόσο, θα ξεκλέψει χρόνο για να δει και την οικογένειά του, γι΄αυτό τον συνοδεύει και η αγαπημένη του, την οποία οι γονείς του λατρεύουν.

Παρά τις φήμες που κυκλοφορούν συνεχώς και θέλουν τον Μιχάλη και τη Ζέτα να περνούν κρίση στη σχέση τους, οι ίδιοι συνεχίζουν να ζουν «σαν παντρεμένοι», όπως υποστηρίζουν σε συνεντεύξεις τους, ενώ μέχρι στιγμής δεν κάνουν σχέδια για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στο ένθετο, σε ό,τι αφορά τη δημιουργία οικογένειας, το αγαπημένο ζευγάρι θέλει να αποκτήσει παιδί κάποια στιγμή.

Η Ζέτα Μακρυπούλια λατρεύει την Κύπρο – τον τόπο καταγωγής του Μιχάλη Χατζηγιάννη – και κάθε φορά που την επισκέπτεται επιστρέφει πολύ γεμάτη και με όμορφες εικόνες και αναμνήσεις. Ο αγαπημένος της φροντίζει να της μαθαίνει κάθε φορά και κάτι καινούργιο, να την πηγαίνει σε νέα μέρη και, φυσικά, να δοκιμάζουν μαζί τις υπέροχες γεύσεις της μεγαλονήσου.

tlife.gr

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com