Νέα

Ιωάννα Μπέλλα: Σταρ Ελλάς η Μπέλλα που «έσφαξε» η Καγιά λόγω πλαστικών

Την απάντησή της στην αυστηρή κριτική προς τους κριτές του GNTM έδωσε η Ιωάννα Μπέλλα.

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Αυτό θα σκέφτεται από χθες το βράδυ η Ιωάννα Μπέλλα η οποία στέφθηκε Σταρ Ελλάς 2018, λίγες μέρες μετά την ταπεινωτική κριτική που δέχτηκε από την κριτική επιτροπή του Greece Next Top Model.

Ο διαγωνισμός ομορφιάς Καλλιστεία 2018 Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η Ιωάννα Μπέλλα, σάρωσε.

Θυμίζουμε ότι η Μπέλλα, είχε ενθουσιάσει αρχκά τους τέσσερις κριτές με το που περπάτησε στην πασαρέλα του Greece’s Next Top Model. Όταν όμως έφτασε κοντά ο Δημήτρης Σκουλός εντόπισε αμέσως τις παρεμβάσεις που είχε κάνει… Η ίδια παραδέχτηκε πως είχε πριν από ένα χρόνο πειράξει τα χείλια της, ενώ είχε κάνει αυξητική στήθους και είχε βάλει βλεφαρίδες…

«Τι έχεις πειράξει στο πρόσωπο σου; Εγώ αν σε φωτογραφήσω δεν ξέρω τι θα κάνω με τα χείλη. Δεν ξέρω αν θα μπορώ να τα μαζέψω γιατί είναι κάτι που τραβάει αμέσως τη ματιά σε κάποιον που σε βλέπει, είτε φωτογραφία, είτε βίντεο, είτε οτιδήποτε. Άντε πες στην φωτογραφία το κλέβεις… στο βίντεο;» σχολίασε ο Δημήτρης Σκουλός.

«Σε βρίσκω πάρα πολύ εντυπωσιακή. Είσαι μια κουκλάρα. Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι άντρες σταματάνε στο δρόμο να σε κοιτάξουν, αλλά τα πράγματα που φαίνονται ψεύτικα στην εικόνα είναι πολύ περιοριστικά», συνέχισε ο Άγγελος Μπράτης.

«Εμένα προσωπικά με ενοχλεί πάρα πολύ το στήθος. Σε ήθελα στεγνή. Στεγνή μοντελάρα. Αν σκεφτόσουν σοβαρά τη μόδα και το μέλλον σου σε αυτή, γιατί να τα κάνεις όλα αυτά; Δεν τα χρειάζεσαι. Είναι μια κούκλα, αλλά έχει παρέμβει λάθος στο σώμα της» σχολίασε η Βίκυ Καγιά εκφράζοντας την πλήρη αντίθεση της με τις παρεμβάσεις που είχε κάνει.

Η ίδια η Ιωάννα ξέσπασε σε δάκρυα και έφυγε από το ριάλιτι με πολύ κακή διάθεση.

Ωστόσο, από χθες η 22χρονη χαμογελά ξανά αφού σάρωσε σε ψήφους και αναδείχτηκε Σταρ Ελλάς 2018.

 

thetoc.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com