Νέα

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Οι δυο γάμοι και η σχέση με τα παιδιά της – “Δεν με τρομάζει το ότι δεν έχω σύντροφο”

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Η σπουδαία τραγουδίστρια μίλησε για την αφορμή που την οδήγησε στο πάλκο, καθώς και για τη γνωριμία της και τις μεγάλες επιτυχίες με την «Οπισθοδρομική Κομπανία». Παράλληλα, αναφέρθηκε στις μεγάλες συναυλίες που άφησαν εποχή στην Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και τα σχέδιά της για το μέλλον.

“Δεν είχα σχεδιάσει να κάνω κάτι αυτή την περίοδο, αλλά πλέον ο εγκλεισμός με πειράζει. Δεν μου αρέσει καθόλου. Είχα κανονίσει συναυλίες στην Ισπανία και ακυρώθηκαν λόγω του κορονοϊού” τόνισε η Ελευθερία Αρβανιτάκη στον γνωστό δημοσιογράφο. “Ήμουν δέκα χρονών όταν έχασα τον πατέρα μου. Κανείς δεν ξέρει πως δουλεύει ο μηχανισμός της ψυχής. Απλά ξέχασα ό,τι γινόταν πριν “φύγει”. Θύμωσα πολύ με αυτό και μετά τον χαμό του πέρασα δύσκολη εφηβεία. Είναι ένα πρόσωπο που δεν θυμάμαι… Έλειπε στο εξωτερικό αρκετά συχνά. Δεν ήταν μια παρουσία που θυμάμαι δίπλα μου. Νομίζω αν ζούσε θα ήταν ενθουσιασμένος με την πορεία μου, αλλά όχι με την επιλογή μου. Η μητέρα μου τώρα υπερηφανεύεται” δήλωσε η ερμηνεύτρια για την οικογένειά της και την απώλεια του μπαμπά της.

“Έχω ζήσει και στην Ελλάδα καταπληκτικές στιγμές, αλλά στο Carnegie Hall στην Νέα Υόρκη ήταν κάτι πολύ τιμητικό για μένα. Η διεθνής καριέρα είναι για κάποιον που ζει έξω. Μετά το εξώφυλλο στους New York Times, αυξήθηκαν οι προσκλήσεις για διεθνή Φεστιβάλ” αποκάλυψε για την διεθνή της καριέρα.

“Ο έρωτας έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι δύσκολες οι ισορροπίες. Είναι δύσκολο να είσαι καλλιτέχνης και να έχεις και οικογένεια. Εγώ πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει. Είχα την οικογένεια και τα παιδιά και από εκεί και πέρα τη δουλειά. Ο πρώτος μου γάμος κράτησε επτά χρόνια και ο δεύτερος 22 χρόνια, με τον Γιώργο Χατζημιχάλη. Είμαι αυστηρή μητέρα, έχω όρια. Είναι καθαρή η σχέση μητέρα – παιδί. Νομίζω τα έχω καταφέρει εξαιρετικά. Έχω εξαιρετική σχέση με τα παιδιά μου. Είμαι ευχαριστημένη. Στο σπίτι υπάρχω ως μαμά, όχι ως τραγουδίστρια. Είμαι μόνη μου αυτή την περίοδο και μ’ αρέσει. Είμαι ανοιχτή αλλά δεν με τρομάζει το ότι δεν έχω σύντροφο. Από τότε που πέθανε ο πατέρας μου έγινα πιο σκληρή…” αποκάλυψε η Ελευθερία Αρβανιτάκη για τους γάμους της, τα παιδιά της και την προσωπική της ζωή.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com