Νέα

Αποχώρηση ή απομάκρυνση; Τί συνέβη τελικά με Ντορέττα-Σκάι

"Έχω προτάσεις και μάλιστα πολύ διαφορετικές μεταξύ τους".

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι εκτός προγράμματος του Σκάι για τη νέα σεζόν που ξεκινάει σε λίγο. Όταμ κυκλοφόρησε ότι η ηθοποιός και παρουσιάστρια δεν θα συνεχίσει ειπώθηκαν πολλά και διάφορα. Κάποιοι μίλησαν για “κόψιμο” και κάποιοι άλλοι για διαζύγιο λόγω λόγω ασυμφωνίας.

Η ίδια μίλησε στο «TV Έθνος», εξηγώντας τι συνέβη με τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου.

Διαβάστε όσα είπε;

Γιατί αποχώρησες από τον ΣΚΑΙ;
«Ολοκληρώθηκε η συνεργασία μας. Η σύμβασή μου ήταν για τα συγκεκριμένα projects και όσο αυτά διήρκεσαν. Αλλιώς ξεκινήσαμε, αλλιώς συνεχίσαμε και διαφορετικά ολοκληρώσαμε. Το “Εδώ” έδωσε τη σκυτάλη στο Πανόραμα, κάτι που ήξερα σχετικά νωρίς, μια και το κανάλι είχε προγραμματίσει το Power of Love.Όπως και να ‘χει, το συμβόλαιό μου με τον ΣΚΑΙ ήταν ανά project».

Δεν συζητήσατε για τη σεζόν που ξεκινά;
«Κάναμε κάποιες συζητήσεις. Αλλά δεν βρέθηκε κάτι που να μου ταιριάζειΟυσιαστικά οι συζητήσεις ήταν και λίγο αόριστες. Υπήρξαν κάποιες θεωρητικές συζητήσεις στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας μας. Αλλά αυτά πολλές φορές συμβαίνουν στην τηλεόραση. Ούτως ή άλλως το πρόγραμμα του σταθμού σε μεγάλο βαθμό είχε διαμορφωθεί για τη νέα σεζόν. Δεν υπάρχει από μένα απολύτως κανένα παράπονο».

Τι συζητάς λοιπόν;
«Διάφορα πράγματα, αλλά δεν θέλω να πω κάτι από τη στιγμή που οι συζητήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα δεν έχουν καταλήξει κάπου. Έχω προτάσεις και μάλιστα πολύ διαφορετικές μεταξύ τους».

Από τις μέχρι τώρα εκπομπές που έχεις παρουσιάσει, ποια θεωρείς πως σου ταίριαζε περισσότερο;
«Θα σου πω σε ποια εκπομπή πέρασα καλύτερα: στο “Εδώ”. Μια εκπομπή που πραγματικά την ευχαριστήθηκα πολύ. Η συνεργασία μου με όλους τους συντελεστές ήταν άψογη. Τι μου ταίριαζε περισσότερο νομίζω θα το κρίνει ο κόσμος».

Στην πρωινή ζώνη θα ήθελες να επιστρέψεις;
«Ναι, θα με ενδιέφερε να ξανακάνω πρωινό. Δεν ολοκληρώθηκε όπως θα περίμενε κανείς. Πάνω που είχαν αρχίσει να παίρνουν φόρα τα “Καλημερούδια”, κόπηκαν λόγω των προβλημάτων που είχαν ξεκινήσει στο Mega. Τώρα που έχω κάνει και άλλα πράγματα θα επέστρεφα με μεγαλύτερη εμπειρία στο Πρωινό».

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com