Νέα

Fame Story: Το μήνυμα που έλαβε ο Αντώνης Ρέμος από την κόρη του κατά τη διάρκεια του live

Το Fame Story το βράδυ της Παρασκευής 6/10 επέστρεψε με το δεύτερο του Live μέσα από το πρόγραμμα του STAR.

Οι διαγωνιζόμενοι μετά από αρκετές πρόβες ανέβηκαν στη σκηνή, εμρήνευσαν τα τραγούδια τους και περίμεναν με αγωνία τα λόγια των κριτών.

Ο Δημήτρης σε αυτός το live κλήθηκε να ερμηνεύσει την μεγάλη επιτυχία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, «Το πάρτυ».

Αφού ολοκλήρωσε την εμφάνισή του, ο σπουδαστής του Fame Story ο Αντώνης Ρέμος πήρε τον λόγο για να σχολιάσει την προσπάθεια του διαγωνιζόμενου και έμελλε να τον εκπλήξει.

Ο Αντώνης Ρέμος είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να σταθώ, Δημήτρη, πρώτον πως κάπου εκεί πέρα κάτω είδα ένα πρόσωπο, ένα κορίτσι που ήταν συγκινημένο. Έβλεπα, έτσι, με πόση συγκίνηση σε κοιτούσε και όχι μόνο η κοπέλα κάτω από το κοινό αλλά και η κόρη μου. Μου έστειλε μήνυμα, της στέλνω και γω ένα μήνυμα με πολλή πολλή αγάπη, στην Ελενίτσα μου που θα πάει για ύπνο σε λίγο, συγκινήθηκε πάρα πολύ με αυτή την εκτέλεση σου».

«Αυτό λοιπόν για εμένα λέει πάρα πολλά. Δεν θα σταθώ στο γεγονός ότι η προσωπική ζωή του καθενός είναι προσωπική και τον σταυρό, που ο καθένας μας σηκώνει, ξέρει γιατί τον σηκώνει και ξέρει τον τρόπο να τον σηκώνει. Εγώ σε χαίρομαι και πραγματικά σήμερα με ταξίδεψες με τον τρόπο που τραγούδησες».

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com