Νέα

Στη Μύκονο ο «σέξι κατάδικος» μαζί με τη… δισεκατομμυριούχο σύντροφό του

Ο Τζέρεμι Μικς έγινε διάσημος μετά τη σύλληψή του και πρόσφατα απέκτησε παιδί με την κόρη του δισεκατομμυριούχου Φίλιπ Γκριν

Ο διάσημος «σέξι κατάδικος», Τζέρεμι Μικς, χαίρεται το ελληνικό καλοκαίρι στη Μύκονο με τη σύντροφό του, Κλόε Γκριν και τους γονείς της. Η Κλόε είναι κόρη του δισεκατομμυριούχου Φίλιπ Γκριν και με τον «σέξι κατάδικο» απέκτησε ένα αγοράκι τον Μάιο που μας πέρασε.

Ο Τζέρεμι έγινε παγκοσμίως γνωστός ως ο πιο σέξι φυλακισμένος όταν είχε συλληφθεί το 2014 από την αστυνομία με την κατηγορία της οπλοκατοχής και συμμετοχής σε συμμορία. Οταν οι αστυνομικές αρχές ανέβασαν τη φωτογραφία του στο διαδίκτυο έγινε, κυριολεκτικά, χαμός από το γυναικείο φύλο. Ο 30χρονος έγινε viral και χαρακτηρίστηκε ως ο πιο σέξι κατάδικος, με αποτέλεσμα να λαμβάνει χιλιάδες ερωτικά γράμματα καθημερινά και να ξεκινήσει καριέρα ως μοντέλο μέσα από την φυλακή.
Γρήγορα έγινε διάσημος και δεν άργησαν οι προτάσεις για καριέρα στο χώρο της μόδας. Βρήκε ατζέντη και πρακτορείο μοντέλων και μετά την αποφυλάκισή του άρχισε να εργάζεται ως μοντέλο.

Περπάτησε στις πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας και έκανε πολλές φωτογραφίσεις για καμπάνιες ρούχων.  Ο γοητευτικός Τζέρεμι γνώρισε και ερωτεύτηκε την Κλόε Γκριν, κόρη του δισεκατομμυριούχου Φίλιπ Γκριν ιδιοκτήτη του διάσημου TOP SHOP. Απέκτησαν ένα μωρό μαζί και πρόσφατα ο φακός του εντόπισε να κάνουν διακοπές στη χώρα μας μαζί με τους γονείς της Κλόε, Φίλιπ και Τϊνα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

7821_JEREMY_MEEKS_CHLOE_GREEN_2772018
7793_JEREMY_MEEKS_CHLOE_GREEN_2772018
7852_JEREMY_MEEKS_CHLOE_GREEN_2772018
7944_PHILIP_GREEN_JEREMY_MEEKS_CHLOE_GREEN_2772018
8174_TINA_GREEN_PHILIP_GREEN_JEREMY_MEEKS_CHLOE_GREEN_2772018

protothema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com