Νέα

Όλο το ίντερνετ μιλά γι΄ αυτή την εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ. Tι το σπάνιο είχε;

Μία από τις σπάνιες φορές που βλέπουμε τα δίδυμα παιδιά της.

Όταν μιλάμε για μια εκρηκτική σκηνική παρουσία, μία από τις πρώτες celebrities που μας έρχεται στο μυαλό είναι η Τζένιφερ Λόπεζ.

Η τραγουδίστρια και show woman απέσπασε το σημαντικό βραβείο για το σύνολο της προσφοράς της, Michael Jackson Video Vanguard Award, ενώ θεωρήθηκε η πιο εντυπωσιακή παρουσία των βραβείων VMA, τόσο στο κόκκινο χαλί όσο και στη διάρκεια της απονομής.

Πράγματι, η Τζεν έδειχνε εκθαμβωτική μέσα στο ασημένιο, μάξι φόρεμα με σκίσιμο Αtelier Versace, ενώ στην σκηνή προτίμησε ένα χρυσό κορμάκι που αναδείκνυε τις καμπύλες της.

Και μπορεί κάθε φορά να μας εντυπωσιάζει με τη φρεσκάδα, τη λάμψη και την ενέργειά της, αλλά ο λόγος που η πρόσφατη εμφάνισή της έκανε το γύρο του ίντερνετ ήταν άλλος- ήταν μία από τις σπάνιες φορές που είδαμε τα δίδυμα παιδιά της. 

Η Λόπεζ απέκτησε τον Maximilian και την Emme πριν 10 χρόνια, στη διάρκεια του γάμου της με το μουσικό Marc Anthony. Παρ’ όλο που οι σχέσεις της στη διάρκεια αυτών των χρόνων έχουν γίνει γνωστές, η ίδια έχει καταφέρει με μεγάλη επιτυχία να κρατήσει τα παιδιά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Η Τζένιφερ Λόπεζ με τα δίδυμα παιδιά της

Στα VMA, η ίδια συνοδευόταν από τα δίδυμα και το σύντροφό της Alex Rodriguez, που την καμάρωναν και της έκαναν νοήματα από τις κερκίδες. Μάλιστα, η Λόπεζ συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια της βράβευσης, όταν αναφέρθηκε στα «δύο μικρά αγγελάκια» που της άλλαξαν τη ζωή.

Σε παλαιότερη εμφάνισή τους.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com