Νέα

H νέα μανία στις πλαστικές επεμβάσεις έχει να κάνει με ένα σημείο του σώματος που δεν προσέχουμε καν

νέα μανία στον κόσμο των πλαστικών επεμβάσεων έχει πάρει την προσοχή μακριά από το στήθος, τα οπίσθια μας, την μύτη μας ή τα ζυγωματικά. Για την ακρίβεια, η νέα μεγάλη τάση στις πλαστικές επεμβάσεις έχει να κάνει με ένα σημείο του σώματος που θα μπορούσε να πει κανείς ότι δεν πολυφαίνεται καν.

Ίσως ακούγεται υπερβολικό – ακόμα και τρελό – αλλά οι γυναίκες που δεν αισθάνονται καθόλου άνετα με τους λοβούς των αυτιών τους είναι πολύ περισσότερες απ’ όσο ενδεχομένως φανταζόμασταν. Η αρχή έγινε με την γυναίκα που ανέδειξε τις πλαστικές επεμβάσεις σε καθημερινή ρουτίνα, την Kris Jenner, η οποία σε κάποιο επεισόδια των Keeping up with the Kardashians είχε δηλώσει ότι «το μόνο πράγμα που πραγματικά θα ήθελα να έχω είναι χαριτωμένα αυτιά».

Παρόλο που η οικογένεια Kardashian-Jenner δεν είναι καθόλου «ξενή» ως προς το τι σημαίνει η διαδικασία μιας πλαστικής επέμβασης, η παρέμβαση στους λοβούς των αυτιών τους φαίνεται να αγχώνει τις ιέριες των πλαστικών αν και στην πραγματικότητα η όλη ιστορία μιας τέτοιας εγχείρησης είναι αρκετά απλή υπόθεση.

Oι πλαστικοί χειρουργοί εξηγούν ότι όλο και περισσότερες γυναίκες του ζητούν να εφαρμόσουν πάνω τους την συγκεκριμένη τεχνική, η οποία εκτός από το να μικρύνει το μέγεθος των λοβών και κατ’επέκταση ολόκληρου του αυτιού, το κάνει να φαίνεται πιο σφριγηλό και πιο νεανικό.

Αυτό που, στην πραγματικότητα, συμβαίνει από τη στιγμή που ξαπλώνεις στο τραπέζι του χειρουργού είναι ότι εφαρμόζεται τοπική αναισθησία στο σημείο που πρόκειται να γίνει η εγχείρηση και ο γιατρός αφαιρεί με ένα άνοιγμα ένα τμήμα από το εσωτερικό του λοβού. Στην συνέχεια ο εναπομείναντας λοβός ξακολλάει στο κεφάλι, έχοντας σαν αποτέλσμα ένα πιο μικρό, πιο νεανικό αυτί.

Οι ειδικοί εξηγούν πως εκτός από τις περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν γεννηθεί με μεγάλους λοβούς, η συγκεκριμένη επέμβαση απαιτείται συνήθως στις περιπτώσεις γυναικών που έχουν περάσει μία ολόκληρη ζωή φορώντας πολύ ογκώδη και βαριά σκουλαρίκια, αλλοιώνοντας σταδιακά το σχήμα των αυτιών τους.

Ο πλαστικός χειρουργός Dr. Jeffrey Rockmore επισημαίνει όμως ότι το μέγεθος των λοβών μας σχετίζεται και με την ηλικία μας. Συγκεκριμένα αναφέρει πως «όσο μεγαλώνουμε, μεγαλώνει μαζί μας και το μέγεθος των λοβών, ένα σημείο που τελικά καταλήγει να αποκαλύπτει πολλά για το πόσο χρονών είμαστε στην πραγματικότητα».

Ο καθηγητής Rockmore συμπληρώνει πως η πλαστικών λοβών διαρκεί περίπου 20 λεπτά και πλέον κάτι τόσο βατό και σχετικά φθηνό που ο περισσότερος κόσμος μπορεί να το κάνει. Μία πλαστική λοβών κοστίζει κάπου ανάμεσα σε 500 και 900 δολάρια.

womantoc

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com