Νέα

Πλήρωσαν 1.100 ευρώ για 4 μπριζόλες κι ένα πιάτο θαλασσινά!

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει από χθες μια απίστευτη καταγγελία 4 Ιαπώνων τουριστών.

Μέχρι κι ο ίδιος ο δήμαρχος της Βενετίας Λουίτζι Μπρουνιάρο εξέφρασε την οργή του για το λογαριασμό των 1.100 ευρώ (!) που κλήθηκαν να πληρώσουν για το γεύμα τους τέσσερις Ιάπωνες τουρίστες σε εστιατόριο.

Τα «θύματα» ισχυρίζονται πως τους ζητήθηκε αυτό το ποσό για τέσσερις μπριζόλες, μια πιατέλα τηγανητών ψαριών, νερό και τις υπηρεσίες του εστιατορίου.

Οι τέσσερις φοιτητές έκαναν καταγγελία στην αστυνομία αφού έλαβαν το λογαριασμό σε ένα εστιατόριο κοντά στην πλατεία του Αγίου Μάρκου. Τρεις γυναίκες που ήταν στην ίδια παρέα, αλλά επέλεξαν ένα άλλο εστιατόριο, πλήρωσαν 350 ευρώ για τρία πιάτα ζυμαρικών με θαλασσινών.

Ο δήμαρχος δηλώνει πως θα υπάρξει δικαιοσύνη και δηλώνει πως θα εξεταστεί διεξοδικά αυτό το επεισόδιο το οποίο δυσφημεί την πόλη και τους επαγγελματίες. «Εάν επιβεβαιωθεί αυτό το επαίσχυντο επεισόδιο, θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να τιμωρήσουμε τους υπεύθυνους. Είμαστε υπέρ της δικαιοσύνης», ανέφερε ο δήμαρχος.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης δεν κατονόμασαν το εστιατόριο, αλλά ανέφεραν ότι ανήκει σε μια γυναίκα από την Κίνα και έχει για διευθυντή έναν Αιγύπτιο.

Ο επίσημος φορέας που διαχειρίζεται τέτοια θέματα ανακοίνωσε πως θα δημοσιεύσει στο Facebook συμβουλές για τους τουρίστες ώστε να τους βοηθήσει να αποφύγουν αντίστοιχα περιστατικά εξαπάτησης.

«Είμαστε υπερασπιστές των κατοίκων της περιοχής και όποιος βάζει το καλό όνομα της Βενετίας σε κίνδυνο βλάπτει όλους τους κατοίκους», ανέφερε η ομάδα σε ένα tweet ο Μάρκο Γκασπαρινέτι, εκπρόσωπος του φόρουμ των κατοίκων της Βενετίας που ονομάζεται “Gruppo 25 Aprile”.

thetoc

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com