Νέα

Στον Χριστουγεννιάτικο Βόλο ο Αντώνης Ρέμος – Έκανε βόλτα με την Υβόννη, την κόρη τους και τον Αχ. Μπέο

Τη βόλτα του στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, τον Βόλο έκανε σήμερα το απόγευμα, ο Αντώνης Ρέμος. Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr, ο δημοφιλής τραγουδιστής συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ και την κόρη τους, βρέθηκαν συντροφιά με τον Αχιλλέα Μπέο και ξεναγήθηκαν στο instagramικό πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου, περπάτησαν στους στολισμένους δρόμους, ενώ με το τρενάκι επισκέφθηκαν το Χωριό του Αη Βασίλη στην πλατεία Ρήγα Φεραίου!

Εκεί, τόσο ο Αντώνης Ρέμος με την οικογένεια του, όσο και ο Αχιλλέας Μπέος διαγωνίστηκαν στα διάφορα παιχνίδια, όπως κρίκους και σκοποβολή. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στα συγκρουόμενα και γέλασαν με την ψυχή τους.

Μικροί και μεγάλοι δε μπορούσαν να πιστέψουν ότι δίπλα τους βρισκόταν ο δημοφιλής ερμηνευτής των μεγάλων επιτυχιών, ενώ πολλοί του ζητούσαν αυτόγραφα κι έβγαλαν φωτογραφίες μαζί του.

Τον Αντώνη Ρέμο με τον δήμαρχο Βόλου συνδέει μια μακροχρόνια φιλία, ενώ έχουν συνεργαστεί σε συναυλίες και νυχτερινά κέντρα στο παρελθόν.

O κ. Μπέος δήλωσε:

“Και μια πλημμύρα, που την… χαιρόμαστε! Από τις χιλιάδες των επισκεπτών που μας τίμησαν και φέτος με την επιλογή τους στην πανέμορφη πόλη μας και τους το ανταποδίδουμε με την μαγευτική ατμόσφαιρα που τους προσφέρουμε γι’ αυτές τις Άγιες Ημέρες. Ανάμεσά τους και διάσημοι, όπως ο μεγάλος καλλιτέχνης και καλός φίλος, Αντώνης Ρέμος, που περνά με την οικογένεια και φιλικά του πρόσωπα στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης στην πόλη μας.

Φυσικά βρεθήκαμε και κουβεντιάσαμε για πολλά κοινά ενδιαφέροντα που μας συνδέουν, χρόνια τώρα, και βεβαίως για τον Βόλο, που και ο Αντώνης αποδεδειγμένα αγαπά ιδιαίτερα. Κρατώ με ικανοποίηση την θετική εντύπωση που μου μετέφερε για την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα για την επιστροφής της πόλης μας στην κανονικότητα, μετά τις προ ολίγων μηνών καταστροφές που βιώσαμε.

Ναι ο Βόλος μαγεύει και λάμπει και πάλι!”

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

 

thenewspaper.gr

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com