Νέα

Διονύσης Σχοινάς για Καίτη Γαρμπή: Είναι γκομενικό ακόμα, τη θέλω και με θέλει τρελά

Το μυστικό του γάμο του με την Καίτη Γαρμπή αποκάλυψε ο Διονύσης Σχοινάς όταν βρέθηκε, το πρωί της Παρασκευής (29.12.023) καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό.

«Το 2023 μου αφήνει γλυκόπικρη γεύση, έγιναν διάφορα πράγματα. Χάσαμε ανθρώπους, ο κορονοϊός δεν έχει φύγει από το κεφάλι μας. Δεν είναι τόσο ευχάριστα τα πράγματα. Θέλω όλος ο κόσμος να περνάει καλά και τα επόμενα χρόνια να έρθει η “άνοιξη”», είπε αρχικά ο Διονύσης Σχοινάς και αποκάλυψε ότι η Καίτη Γαρμπή δεν δουλεύει φέτος από επιλογή.

Αναφερόμενος στον γιο τους, Δημήτρη, που ακολουθεί τα βήματα των διάσημων γονιών του στη μουσική, ο Διονύσης Σχοινάς, είπε: «Δεν είναι η καλύτερη δεκαετία για να ασχοληθεί κάποιος με τη μουσική, αλλά δεν μπορώ να κόψω τα όνειρα του παιδιού μου».

«Δεν υπάρχει καλύτερη χροιά στην Ελλάδα από της Καίτης. Για να φτάσεις στην κορυφή πρέπει να τα δώσεις όλα», συνέχισε.

Ο Διονύσης Σχοινάς παραδέχτηκε ότι «με φλερτάρουν γυναίκες, αλλά ξέρουν πολύ καλά τη στάση μου απέναντί τους» και πως «δεν έχω κοιτάξει ποτέ το κινητό της Καίτης».

Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε στη συνέχεια: «Πώς είναι να είσαι ερωτευμένος και να ποθείς τον άλλον σεξουαλικά και να θες να τον πας στο κρεβάτι; Πώς γίνεται αυτό μετά από 25 χρόνια;».

Ο Διονύσης Σχοινάς απάντησε: «Γίνεται όταν δεν είσαι όλη τη μέρα μαζί με τον άλλον. Δεν γίνεται να είσαι συνέχεια με τον άλλον, πρέπει να μου λείπεις.

Δεν θεωρούμε δεδομένο τον άλλον και δεν είμαστε συνέχεια μαζί. Θα πάω στα φιλαράκια μου, θα πάω στην Επίδαυρο και θα κάτσω 2 μέρες μόνος μου και να ψαρέψω.

Είναι γκομενικό ακόμα το πράγμα, δεν είναι γάμος. Δόξα τω θεώ τη θέλω και με θέλει τρελά!».

newsit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com