Lifestyle

Μισέλ Ομπάμα: Η εύστοχη συμβουλή που έδωσε προς όλους τους άνδρες

Η Μισέλ Ομπάμα τράβηξε ακόμα μια φορά τις θετικές εντυπώσειςστη συνέντευξη που παραχώρησε στην Όπρα Γουίνφρεϊ, μπροστά σε κοινό περίπου 5.000 ατόμων.

Μεταξύ άλλων, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έδωσε τη δική της συμβουλή στους άνδρες που βρίσκονταν στο κοινό.

«Να γίνετε καλύτεροι σε όλα», επισήμανε. «Κατ’ αρχάς, καλύτεροι γονείς, οι οποίοι αγαπούν τις κόρες τους και τους δίνουν ένα αδιαμφισβήτητο παράδειγμα τού τι σημαίνει να είσαι σωστός άνθρωπος στον κόσμο. Αυτό είναι το καλύτερο δώρο που οι άνδρες της δικής μου ζωής μου έκαναν».

Επίσης, προέτρεψε το ανδρικό φύλο να συμμετέχει στις οικογενειακές υποχρεώσεις, από το πλύσιμο των πιάτων έως το babysitting των παιδιών.

«Να ενδιαφέρεστε και να συμμετέχετε. Αν απλώς πηγαίνετε στη δουλειά σας και επιστρέφετε στο σπίτι, μη νομίζετε ότι αυτό σάς κάνει άνδρες», συμπλήρωσε.

«Να γίνετε καλύτεροι. Απλώς να γίνετε καλύτεροι. Θα μπορούσα να δώσω κι άλλα παραδείγματα, αλλά δεν θα το κάνω. Καταλαβαίνετε τι θέλω να πω», ανέφερε συνοψίζοντας η Μισέλ Ομπάμα.

2

Ωστόσο, η Πρώτη Κυρία απευθύνθηκε και προς τις γυναίκες που βρίσκονταν στο κοινό, επιβεβαιώνοντάς τους ότι είναι δύσκολο «να τα καταφέρνετε όλα τέλεια», ιδιαίτερα την ίδια στιγμή. Για να υποστηρίξει τη γνώμη της, μάλιστα, ανέφερε τους συμβιβασμούς που η ίδια χρειάστηκε να κάνει για την οικογένειά της κατά τη διάρκεια της ζωής και της καριέρας της, παρόλη τη βοήθεια που είχε από άλλα πρόσωπα και τους οικονομικούς πόρους που διέθετε.

«Δεν θέλω οι νέες γυναίκες να πιστεύουν ότι αν δεν τα καταφέρνουν όλα τέλεια, είναι αποτυχημένες», κατέληξε.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com