Lifestyle

Τζολί – Πιτ «σκοτώνονται» για τα χρήματα – Προβλήματα στον «παράδεισο»;

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ φαίνεται πως έχουν μια αξιοζήλευτη ζωή μαζί, ωστόσο η RadarOnline έχει πληροφορίες ότι πίσω από τη λαμπερή εικόνα που βγάζουν προς τα έξω, οι δυο τους καυγαδίζουν αρκετά για τα χρήματα.

Καλά, μην φανταστείτε ότι οι άνθρωποι δεν έχουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, αλλά με την Αντζελίνα να ασχολείται περισσότερο με τα δικά της και να διώχνει ρόλους σε ταινίες που θα της εξασφάλιζαν εκατομμύρια, ο Μπραντ Πιτ έχει αρχίσει να ανησυχεί.

Γιατί μπορεί να μην έχουν πρόβλημα επιβίωσης, αλλά το ζευγάρι έχει τρομερά έξοδα με δεκάδες σπίτια και έχουν υπερβολικές δαπάνες για τα επόμενα χρόνια. Πριν από λίγες μέρες πρόσθεσαν στην περιουσία τους ένα πανάκριβο σπίτι στη Μαγιόρκα αξίας 3,5 εκατ. ευρώ.

2

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της Radar Online όλα άρχισαν όταν η Αντζελίνα Τζολί αρνήθηκε να δεχτεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο sequel της ταινίας «Maleficent» η οποία θα έφερνε στο ζευγάρι μετρητά που χρειάζονται απεγνωσμένα, και προτιμά να αφιερώνει τον χρόνο της στις φιλανθρωπίες και τα ντοκιμαντέρ της.

Και δεδομένου ότι το ζευγάρι έχει υπερβολικές δαπάνες τα επόμενα χρόνια, ο Μπραντ Πιτ δεν θέλει να χάνεται καμία ευκαιρία.

Την ίδια ώρα, αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι η 41χρονη ηθοποιός έχει αρνηθεί πολλές προσφορές για ταινίες, προκειμένου να ασχοληθεί με τα δικά της project.

«Αυτό έχει αναστατώσει τον Μπραντ, ο οποίος επισημαίνει ότι η πολυμελής οικογένειά τους δεν είναι σε θέση να απορρίπτει πληρωμές μεγέθους 30 εκατομμυρίων δολαρίων» όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους.

Και ενώ η Τζολί δέχτηκε τελικά – αν και απρόθυμα – να κάνει το sequel της ταινίας της Disney, δεν έχει καθοριστεί η ημερομηνία έναρξης των γυρισμάτων, αφού εκείνη το καθυστερεί όσο γίνεται περισσότερο.

Καλά, δεν θα τους λυπηθούμε κιόλας.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com