Νέα

Το πρώτο γυάλινο iPhone θα κυκλοφορήσει το 2017

Ο Αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo αποκάλυψε ότι η εταιρεία σκοπεύει να ανασχεδιάσει πλήρως το iPhone, εγκαταλείποντας το περίβλημα από αλουμίνιο που χρησιμοποιεί τα προηγούμενα χρόνια στις συσκευές της και αντικαθιστώντας το με γυαλί.

 

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, η Apple θα πραγματοποιήσει αυτή την κίνηση, στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να διαφοροποιηθεί από τους ανταγωνιστές της, που έχουν όλοι λανσάρει σχέδια φτιαγμένα από αλουμίνιο ως τώρα. Ο ανασχεδιασμός αναμένεται από τη μία πλευρά να ανανεώσει την απήχηση της εταιρείας, ενώ, από την άλλη, να προκαλέσει και κάποιο προβληματισμό έπειτα από τις ευπαθείς σε σπασίματα, γυάλινες πίσω όψεις των iPhone 4 και iPhone 4s.

I PHONE 2

To γυαλί, ωστόσο, θα είναι ιδανικό για ασύρματη φόρτιση της συσκευής. Επίσης, η συγκεκριμένη συσκευή αναμένεται να έχει οθόνη τεχνολογίας AMOLED (δηλαδή ιδιαιτέρα λεπτή οθόνη, με ενεργά στοιχεία OLED εικονοστοιχείων-pixels), κάτι που σημαίνει ότι τα κινητά μας θα αποκτήσουν βαθύτερο μαύρο και καλύτερο χρώμα στις οθόνες τους.

 

Το πρώτο γυάλινο iPhone αναμένμεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com