Νέα

Ραγδαίες εξελίξεις με το «Σασμό» στον Alpha: Πήραν την οριστική απόφαση

Ο Σασμός αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία τη μεγαλύτερη επιτυχία του ALPHA για φέτος. Καθημερινά, τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η αγαπημένη σειρά είναι άκρως ικανοποιητικά, ενώ το κοινό σχολιάζει ασταμάτητα τα επεισόδια στο Twitter.

Πολύς λόγος έχει γίνει για το αν τελικά η σειρά θα συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν (δείτε εδώ το σχόλιο που έκανε επί του θέματος ο σκηνοθέτης). Όπως όλα δείχνουν, ο Σασμός θα παιχτεί και του χρόνου στον ALPHA, ωστόσο δεν γνωρίζει κανείς με ποιους ηθοποιούς.

Τι θα συμβεί μέχρι το τέλος της σεζόν στον Σασμό

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real, ο Σασμός βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για παρουσία και την επόμενη σεζόν μιας και αποτελεί τη μεγάλη επιτυχία του ALPHA. Η απόφαση για τον δεύτερο κύκλο ανακοινώθηκε επίσημα στην παραγωγή της σειράς που έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για το ποιοι ηθοποιοί θα συνεχίσουν του χρόνου και ποιοι όχι.Η λύση θα δοθεί από το σενάριο καθώς, ως το τέλος της σεζόν, θα σκοτωθούν άλλοι δύο χαρακτήρες. Στον ALPHA θα συνεχίσει επίσης για 10η σεζόν η «Μουρμούρα», ενώ προς λήξη οδεύει το «Άσε μας ρε Μαμά».

Σασμός νέα σεζόν

Τι θα δούμε αύριο στον Σασμό – Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου

Η Αργυρώ νιώθει ακόμα εγκλωβισμένη στην ανοιχτή πληγή που της άφησε ο Αστέρης και όσα χάθηκαν εξαιτίας του. Κάνει προσπάθειες να συνέλθει και έρχεται πιο κοντά με τον Άγγελο, την ώρα που το χάσμα του τελευταίου με τη Στέλλα παραμένει αγεφύρωτο. O Αστέρης μαθαίνει για την απόπειρα αυτοκτονίας της Αργυρώς, και βυθίζεται ακόμα περισσότερο στην απελπισία.

Η Βασιλική δοκιμάζει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της στον πραγματικό κόσμο, προκαλώντας το θυμό του Νικηφόρου, ενώ ο Μαθιός απλώνει και πάλι την προστατευτική του αγκαλιά επάνω της.

Το ξέσπασμα του Άγγελου στην Καλλιόπη, όμως, για τις αποφάσεις που όρισαν τη ζωή του, φέρνει τη μεγάλη αποκάλυψη και τον οδηγεί και πάλι πίσω στο σκοτάδι…

Υouweekly.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com