Τοπικά

Ο Γεώργιος Κατσιαντώνης στην εκδήλωση «Κάνε εσύ ένα βήμα να κάνω εγώ το επόμενο».

Στην εκδήλωση για την ευαισθητοποίηση στην αναπηρία «Κάνε εσύ ένα βήμα να κάνω εγώ το επόμενο», που πραγματοποιήθηκε στην Ελασσόνα εχθές στην Αίθουσα Θεάτρου «Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη» , παραβρέθηκε ο Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, κ. Γεώργιος Κατσιαντώνης, προκειμένου να τιμήσει με την παρουσία του ανθρώπους μοναδικής αξίας και δύναμης ψυχής.

Ο κ. Κατσιαντώνης, ο οποίος είναι  ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένος σε θέματα αναπηρίας, καθώς τα έχει βιώσει με τον δικό του προσωπικό τρόπο (σημ.: ο πατέρας του επί δεκαπενταετίας ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι λόγω της αναπηρίας του, από τη σκλήρυνση κατά πλάκας), εξήρε το  μεγαλείο ψυχής που βγάζουν οι συνάνθρωποί μας μέσα από τη μοναδικότητά του ο καθένας τους, κάνοντας χάρισμα την σωματική αναπηρία  τους, ενώ χαρακτήρισε  τους συμπολίτες μας αυτούς ανθρώπους με «ιδιαίτερα χαρίσματα και μοναδική δύναμη ψυχής, από την οποία πρέπει και εμείς να αντλούμε αποθέματα ενέργειας καθημερινά».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Κατσιαντώνης τίμησε τον διακεκριμένο παραολυμπιονίκη αθλητή του tennis με αναπηρικό αμαξίδιο, κ. Κωνσταντίνο Βαζούρα, ενώ μετά το πέρας αυτής, παρέστη σε δείπνο που δόθηκε στην «Ταβέρνα του Θωμά» φορώντας μάσκα ύπνου, όπου, υπό την καθοδήγηση της νεαρής Χριστίνας Σαρρή, δείπνησε μαζί με τους λοιπούς παρευρισκόμενους με «το φως της  ψυχής» στα μάτια τους.

IMG_4152IMG_4150

 

 

 

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com