Τοπικά

Πρώτη συνεδρίαση για τη ΝΟΔΕ Λάρισας

Στην πρώτη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Λάρισας, που πραγματοποιήθηκε στις 16/5/2016 και σε πλήρη απαρτία των μελών της, υπό την προεδρία του κ. Χρήστου Καπετάνου και με την συμμετοχή των δύο βουλευτών του νομού κ.κ. Μ. Χαρακόπουλου και Χρ. Κέλλα, αποφασίστηκαν ομόφωνα τα κάτωθι:

-Πραγματοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του νέου Συμβουλίου της ΝΟΔΕ Λάρισας και παρουσιάστηκε χτες, η μελέτη βιωσιμότητας της ΝΟΔΕ και αποφασίσtηκε  το άμεσο ξεκίνημα μιας οργανωμένης οικονομικής εξόρμησης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα έξοδα και οι παλαιές οφειλές, με την ενεργή συμμετοχή όλων των μελών του κόμματος.

-Ορίστηκε, ως Γραμματέας της ΝΟΔΕ η Τομεάρχης Παιδείας κα Βάσω Ζιάκα και Ταμίας της ΝΟΔΕ ο Τομεάρχης Υποδομών κ. Νίκος Παπαγεωργίου.

-Αποφασίστηκε η ανασυγκρότηση των ΔΑΚΕ, εκεί όπου τυχόν δεν υπάρχουν, με στόχο την εξεύρεση υγιών συνδικαλιστικών στελεχών της Παράταξης σε όλους τους τομείς του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα.

-Ξεκίνησε ήδη η αναμόρφωση και επικαιροποίηση του καταλόγου της Νομαρχιακής Συνέλευσης της Νέας Δημοκρατίας του νομού Λάρισας, καθότι ήταν απαρχαιωμένος.

-Θεσπίστηκε το Παρουσιολόγιο των μελών της ΝΟΔΕ σε κάθε συνεδρίαση, καθώς και συμφωνήθηκε η διαρκής παρουσία των Βουλευτών, Αντιπεριφερειάρχη, Δημάρχων.

IMG_20160516_192719

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com