Νέα

Σασμός: Η Καλλιόπη ανοίγει ξανά τη βεντέτα – Οι εξελίξεις την επόμενης εβδομάδας

ΣασμόςΜετά την προβολή του τελευταίο επεισοδίου της εβδομάδας στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, οι τηλεθεατές αναμένουν με μεγάλη αγωνία τα νέα επεισόδια όπου θα έχουν καταιγιστικές εξελίξεις.

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 17

Ο Παύλος αναλαμβάνει και επίσημα το οινοποιείο του Φαρμάκη, προσλαμβάνοντας τον Βαγγέλη. Η Στέλλα παραιτείται από δικηγόρος του Αντρέα, ωστόσο εκείνος δε φαίνεται να έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Κι ενώ οι ετοιμασίες για τους αρραβώνες συνεχίζονται, ο Αστέρης μαθαίνει απρόσμενα την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή. Ο κόσμος του γκρεμίζεται και η αντίδρασή του θα είναι απρόβλεπτη. Η Θοδώρα επισκέπτεται το γυναικολόγο και μαθαίνει κάτι, που θα την κάνει να καταρρεύσει. Την ίδια στιγμή, η γιαγιά Ειρήνη καλεί τον Αντρέα στο σπίτι για να του μιλήσει για το σασμό. Η συνάντηση αυτή θα εξελιχθεί σε μεγάλη σύγκρουση μεταξύ των δυο τους, και θα οδηγήσει την ηλικιωμένη γυναίκα ένα βήμα πριν το θάνατο.

Τρίτη 24 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 18

Τα σχέδια του Αστέρη και της Αργυρώς, φαίνεται να ματαιώνονται για μια ακόμη φορά, αφού η γιαγιά Ειρήνη, δυο μέρες πριν τους αρραβώνες, μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Τα σύννεφα μαζεύονται απειλητικά πάνω από το χωριό και ένα νέο μέτωπο ανοίγει, φέρνοντας αντιμέτωπους Μαθιό και Αστέρη, που σοκαρισμένος μαθαίνει πως ο αδελφός του είναι ο φονιάς του Στεφανή. Η Θοδώρα κινδυνεύει να χάσει και πάλι το μωρό που κυοφορεί. Κάποιοι αρχίζουν να αναρωτιούνται, αν πίσω από τα μυστηριώδη χτυπήματα του νεκρού Ευθύμη, κρύβεται ο Αντρέας Βρουλάκης. Η Εύα προσεγγίζει φιλικά τον Αντρέα.

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 19

H αλήθεια για το θάνατο του Βασίλη πέφτει σαν βόμβα στην Καλλιόπη, η οποία βλέπει τη ζωή της να ανατρέπεται για άλλη μία φορά. Ο Αντρέας, συντετριμμένος για τη γιαγιά, καταφεύγει στο μόνο πρόσωπο που μπορεί να τον ακούσει. Η Εύα συνεχίζει να εξυφαίνει τα σκοτεινά της σχέδια, προσεγγίζοντας τον Βαγγέλη, ο οποίος επιστρέφει στο οινοποιείο, την ίδια στιγμή που η Μαρίνα ανησυχεί για την Αργυρώ. Ο Αντώνης παίρνει μια πρωτοβουλία που θα εκπλήξει και τις δύο γυναίκες. Ο Αστέρης δεν δέχεται να ακούσει κουβέντα και απομακρύνεται περισσότερο από τον Μαθιό, ο οποίος συνειδητοποιεί ότι χάνει τον αδερφό του. Οι δαίμονες του παρελθόντος, ωστόσο, έχουν ξυπνήσει για τα καλά. Η Καλλιόπη καλεί τους γιους της στο σπίτι και τους ανακοινώνει ότι η βεντέτα ανοίγει ξανά. Ένας νέος κύκλος αίματος φαίνεται να ξεκινά και κανείς δεν θα είναι ασφαλής.

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 20

Οι υποψίες της Βασιλικής για τον Αντρέα και τον ρόλο του στην υπόθεση Φαρμάκη περνούν από τον Γιώργο στον Αντώνη και φτάνουν στη Στέλλα. Εκείνη ακόμα ερευνά την πιθανότητα ο θάνατος του Ευθύμη να ήταν αυτοκτονία. Η Καλλιόπη μετά τις αποκαλύψεις του Σταμάτη, μαίνεται κατά του Παύλου και αποκλείει κάθε πιθανότητα σασμού, ενώ Αστέρης και Μαθιός δεν μπορούν να ξεπεράσουν τη σύγκρουση που έφερε η αποκάλυψη της αλήθειας για τον Στεφανή. Κάτω από τα μάτια όλων ο Νικηφόρος μαθαίνει για τον Παύλο και την πρόθεση της Καλλιόπης να ξεπληρώσει το κρίμα μόνη της.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com