Τοπικά

Θ.Παιδής: Μεγάλη τιμή και ευθύνη η εμπιστοσύνη του περιφερειάρχη.

Τη διαβεβαίωση ότι θα παλέψει μαζί με όλους τους φορείς της περιφέρειας για να φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο στους τομείς του τουρισμού, του πολιτισμού και της δια βίου μάθησης το οποίο του ανέθεσε ο περιφερειάρχης δίνει με σημερινή του δήλωση ο νέος αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Παιδής.

Στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

“Αποτελεί μεγάλη τιμή άλλα και μεγάλη ευθύνη η εμπιστοσύνη του  Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού ο οποίος με όρισε θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας στους  τομείς Τουρισμού , Πολιτισμού& Δια βίου Μάθησης .

Συνεχίζοντας την άριστη συνεργασία με τον περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό , τους αντιπεριφερειάρχες , τους συναδέλφους  περιφερειακούς συμβούλους  τις υπηρεσίες τις Περιφέρειας Θεσσαλίας , αλλά και όλους τους Δήμους και φορείς , θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις σε αυτήν την νέα προσπάθεια που έχει ως στόχο την ακόμη καλύτερη ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της  περιφέρειας Θεσσαλίας .

Ο Όλυμπος , Τα Μετέωρα ,  Το Πήλιο , Οι Σποράδες , Η λίμνη Πλαστήρα είναι παγκοσμίου φήμης προορισμοί που σε συνδυασμό με τους μύθους της περιοχής μας , τα μοναδικά μνημεία της  όπως το Αρχαίο Θέατρο Λάρισας, Το σπήλαιο της Θεόπετρας , οι αρχαιολογικοί χώροι της Θεσσαλίας, τα μοναστήρια της περιοχής , το διαχρονικό μουσείο Λάρισας και άλλα πολλά, μπορούν να κάνουν την Θεσσαλία έναν από τους κυριότερους προορισμούς, τουριστικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com