Νέα

Ο πρώτος φορτιστής κινητών για cafe και bar έχει ελληνική υπογραφή

Είμαστε πια όλοι σχεδόν εξαρτημένοι από το κινητό μας τηλέφωνο, την προέκταση του χεριού μας τα τελευταία χρόνια. Ναι, οι περισσότεροι πια δεν μπορούμε στιγμή να φανταστούμε την καθημερινότητά μας χωρίς αυτό το gadget που περιέχει όλη τη… ζωή μας.

Γι’ αυτό και όταν είμαστε έξω, σε κάποιο μπαρ η καφέ και ξεμένουμε από μπαταρία, νομίζουμε ότι καταστραφήκαμε. Τότε ζητάμε από τους σερβιτόρους να μας το φορτίσουν. Τι γίνεται όμως τις φορές εκείνες που είτε δεν έχουμε προνοήσει να πάρουμε μαζί μας τον φορτιστή μας, ή δεν υπάρχει διαθέσιμη πρίζα στον χώρο;

ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ 2

Απάντηση στα δυο παραπάνω βασανιστικά ερωτήματα δίνουν δυο Έλληνες επιχειρηματίες, ο Τάσος και ο Βασίλης κατασεύασαν το πρώτο Café/Resto PowerBank, μια συσκευή, ιδανική για χώρους εστίασης, που μέσα της περιέχει PowerBank με μεγάλη χωρητικότητα ενέργειας και έχει ενσωματωμένα καλώδια για να καλύπτει όλες τις μάρκες smartphone.

Το προϊόν ήδη έχει τοποθετηθεί σε διάφορες καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια & ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα και ενθουσιασμένοι δηλώνουν όχι μόνο οι επιχειρηματίες, αλλά και οι σερβιτόροι που πια δεν θα έχουν να αντιμετωπίζουν στη βάρδιά τους το πρόβλημα αυτό.

Το προϊόν διατίθεται από την ιστοσελίδα www.romoss.gr/cafe-powerbank, εκεί θα βρείτε και περισσότερες πληροφορίες.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com