Πολιτική

Υποψήφιος σύνεδρος στις εσωκομματικές της Ν.Δ. ο Σάκης Γκουτζέλας

Η Χώρα βρίσκεται σήμερα σε μοναδικά πολιτικά αδιέξοδα. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ έχει καταφέρει σε ένα χρόνο από την ανάληψη της εξουσίας να δημιουργήσει ένα τεράστιο αλαλούμ σε όλη την κοινωνία. Υπερφορολόγηση, εξόντωση των παραγωγικών τάξεων της χώρας, ανεπαρκές ασφαλιστικό σύστημα, capital controls, μετρά αφανισμού των αγροτών, το μεγάλο πρόβλημα των προσφύγων και μεταναστών κ.α. αποτελούν μερικά από τα κατορθώματα της παρούσας κυβέρνησης.

Οι καιροί απαιτούν πολιτικούς με σαφείς λύσεις στα προβλήματα των πολιτών. Απαιτούν πολιτικούς οργανισμούς που θα χτίσουν πάνω στην εμπιστοσύνη των πολιτών και όχι στην υφαρπαγή ψήφων μέσω του λαϊκισμού και των μεγάλων Θα. Η Ελλάδα πρέπει να βγει επιτέλους από το περιθώριο και να ξαναμπεί στην τροχιά της ανάκαμψης, στην Ευρωπαϊκή της πορεία στην πορεία που οραματίστηκε ο εθνάρχης μας Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να εγγυηθεί την αλλαγή από την κατηφορική πορεία προς την ανάκαμψη και την προοπτική. Πρέπει επιτέλους και εμείς οι νέοι να μπορέσουμε να σηκώσουμε το κεφάλι και να αναπνεύσουμε. Να μην δούμε άλλους φίλους και συγγενείς μας να μεταναστεύουν για ένα καλύτερο αύριο.

Για όλους τους παραπάνω λόγους και μετά από συνεχείς παρουσία στην πρώτη γραμμή της μάχης στην τοπική οργάνωση της Ελασσόνας, με συνδικαλιστικούς αγώνες από την θέση του Προέδρου της ΔΑΚΕ Π.Ε. Λάρισας αλλά και ως μέλος της ΝΟΔΕ τα τελευταία 6 χρόνια, ζητώ την στήριξη των συμπολιτών μου ως υποψήφιου Υπευθύνου του θεματικού τομέα Παιδείας και ως υποψήφιου συνέδρου στην Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Με εκτίμηση,

Γκουτζέλας Αθανάσιος

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com