Νέα

Πώς υποδέχτηκε το κοινό τις μεγάλες παραγωγές της μυθοπλασίας; Μάγισσες, δολοφονίες και πάθη απασχόλησαν το twitter

Με αρκετές πρεμιέρες ξεκίνησε η νέα εβδομάδα για την Prime Time ζώνη και τις μεγάλες παραγωγές των τηλεοπτικών σταθμών στη μυθοπλασία.

Πετυχημένες, αλλά και νέες – πολλά υποσχόμενες σειρές  – το βράδυ της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου έκαναν πρεμιέρα με τους τηλεθεατές να κάνουν τα πρώτα τους σχόλια μέσα από το twitter.

Ο Παράδεισος των κυριών – Alpha

 

Πρεμιέρα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς του Alpha, Παράδεισος των κυριών, ο οποίος επέστρεψε με νέα πρόσωπα και νέους έρωτες.

Σεπτέμβρης 1964, Αθήνα! Παλιά θαμμένα μυστικά που μπερδεύονται με μνήμες, εντυπώσεις κι εφιάλτες, έρχονται στο φως και σκοτεινιάζουν τις ζωές των «κατοίκων» του Παραδείσου.

«Ο Παράδεισος των κυριών» γίνεται για ακόμη μια φορά το μήλο της έριδος, αυτή την φορά, όμως, οι εχθροί δεν είναι ορατοί. Τίποτα και κανένας δεν είναι όπως φαίνεται. Οι ζωές όλων αλλάζουν… Παλιοί έρωτες σβήνουν και νέοι γεννιούνται…

Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Μιχάλης Τιτόπουλος, Μέγκι Σούλι και Γιώργος Ζυγούρης είναι τα νέα πρόσωπα που φέτος μπαίνουν στη σειρά και ανατρέπουν τα πάντα με τους χαρακτήρες που υποδύονται.

Σασμός – Alpha

 

Με τα ζευγάρια που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, αλλά και νέα πρόσωπα επέστρεψε για τρίτη χρονιά η σειρά Σασμός.

Ο Μαθιός και η Βασιλική μετά το ατύχημα βρίσκονται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Μία αποκάλυψη έρχεται να πέσει σαν βόμβα στους Σταματάκηδες, την πιο δύσκολη ώρα. Ο Νικηφόρος παραδέχεται πως αυτός πυροβόλησε τον Μαθιό και εξαπολύει βαριές κατηγορίες και προς τον Μαθιό αλλά και προς την Καλλιόπη. Την ίδια στιγμή, ένας άνθρωπος από το παρελθόν κάνει την εμφάνισή του. Μετά την άφιξή του, τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο στο χωριό…

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε το ντεμπούτο του στη σειρά Σασμός ως Αντρέας Βρουλάκης.

Η Μάγισσα – ANT1

 

Μετά την επιτυχία της σειράς, Άγριες Μέλισσες, οι δημιουργοί του, επέστρεψαν στην Prime Time του ANT1 με τη νέα σειρά – εποχής, Η Μάγισσα, των Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο και του Λευτέρη Χαρίτου.

Η υπόθεση της σειράς εξελίσσεται στη Μάνη, το 1817. Δύο αντίπαλες πατριές, του Καπεταναίου Λάσκαρη και του Γερακάρη, είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους. Η εξαφάνιση, όμως, του μόλις 40 ημερών εγγονιού των δύο οικογενειών, θα ταράξει την εύθραυστη ισορροπία της σχέσης τους.

Οι οικογένειες ξεσηκώνονται, ψάχνοντας παντού για το παιδί, όταν με το πρώτο φως της αυγής, η νεαρή υπηρέτρια των Λασκαραίων, η Θεοφανώ θα οδηγηθεί από ένα όραμα στις όχθες του ποταμού της Άρνας…

Η Έλλη Τρίγγου στον πρωταγωνιστικό ρόλο ως η μάγισσα Θεανώ.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com