Μουσική

Κωνσταντίνος Αργυρός – «Είναι που Ακόμα Σ’ Αγαπώ» Νέο single από το πολυπλατινένιο album «22»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, o καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις διαδοχικές no1 επιτυχίες, μας χαρίζει ακόμα ένα υπέροχο τραγούδι από το πολυπλατινένιο album του «22», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, το «Είναι που Ακόμα Σ’ Αγαπώ», το οποίο ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή στην προτίμηση του κοινού.
Το «Είναι που Ακόμα Σ’ Αγαπώ» είναι μία τρυφερή μπαλάντα , σε μουσική του Ιορδάνη Παύλου και στίχους της Αγγελικής Μακρυνιώτη, το οποίο απογειώνει με την μοναδική ερμηνεία του ο Κωνσταντίνος Αργυρός!
Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός το παρουσίασε και σε μία special εκδοχή με τον Θανάση Βασιλόπουλο και την Ανδρομάχη, στα φετινά Mad Video Music Awards.

Παράλληλα, το «Είναι που Ακόμα Σ’ αγαπώ» έχει ήδη εκατομμύρια YouTube Views, στο Official Lyric Video με την ξεχωριστή ερμηνεία του Κωνσταντίνου Αργυρού, ενώ την ίδια στιγμή σαρώνει και στα ψηφιακά καταστήματα, μετρώντας εκατομμύρια digital streams.

Αυτή την περίοδο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αφού έγραψε ιστορία με την πρώτη του περιοδεία στην Αυστραλία και αφού «μάγεψε» την Ελλάδα και την Κύπρο με το «Elpida Tour by Coca-Cola», ετοιμάζεται για ακόμα μία συναυλία που θα γράψει ιστορία, καθώς είναι ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που θα εμφανιστεί στο θρυλικό «Barclays Center» της Νέας Υόρκης στις 18 Νοεμβρίου.

Δείτε το lyric video:

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com