Τοπικά

Προμήθεια τριών ηλεκτροκίνητων οχημάτων στο δήμο Ελασσόνας

Στην προμήθεια τριών ηλεκτροκίνητων οχημάτων κόστους 107.379 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο προχωρά ο δήμος Ελασσόνας μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης που υπέγραψε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου με την εταιρεία Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ.

Η σύμβαση αφορά στην προμήθεια ενός τετράκυκλου ηλεκτροκίνητου οχήματος με ανατρεπόμενη κιβωτάμαξα τύπου κάδου, ένα τετράκυκλο ηλεκτροκίνητο όχημα με πλυστικό μηχάνημα και ανατρεπόμενη κιβωτάμαξα και ένα τετράκυκλο ηλεκτροκίνητο όχημα τύπου συλλογής φύλλων. Τα τρία αυτά ηλεκτροκίνητα οχήματα θα χρησιμοποιηθούν στον τομέα της καθαριότητας.

Αμέσως μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης ο κ. Ευαγγέλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με σεβασμό στο περιβάλλον και με στόχο μια πόλη καθαρή και προσιτή σε όλους τους κατοίκους, μα και επισκέπτες της, προχωρούμε στην προμήθεια τριών σύγχρονων ηλεκτροκίνητων οχημάτων για να καλύψουμε τις ανάγκες της πόλης. Μέσω του Πράσινου Ταμείου, αλλά και άλλων προγραμμάτων ,εγχώριων και ευρωπαϊκών, κάνουμε ότι είναι δυνατό για να επανδρώσουμε τις υπηρεσίες μας και να συμβάλλουμε μ ε τον τρόπο αυτό στην εύρυθμη και όσο το δυνατόν πιο οργανωμένη λειτουργία της πόλης. Συνεχίζουμε το προγραμματισμό και το έργο μας».

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com