Νέα

Ξεσπά η Έλενα Παπαρίζου για το body shaming που έχει δεχθεί: «Είμαστε στο 2024, τέλος!»

“Εδώ και πολλά χρόνια δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να μπαίνει στη διαδικασία να ασχολείται με οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα στην ανθρώπινη ψυχή” δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου.

Η Έλενα Παπαρίζου έδωσε συνέντευξη στο Antivirus και στον Βασίλη Θανόπουλο και μίλησε για την εμφάνισή της στη φετινή Eurovision στη Σουηδία, ενώ παράλληλα απάντησε για τα σχόλια που δέχεται ανά καιρούς για το σώμα της.

Το «Number Οne» ξανά στη Eurovision. Κάνε μου ένα σχόλιο για τη συμμετοχή σου φέτος, αλλά και για όλη τη διοργάνωση;

Λατρεύω Eurovision, το ξέρετε! Από μικρό παιδί που παρακολουθούσα τον διαγωνισμό, μέχρι και όλες φορές που έδωσα το παρόν, μόνο θετικά συναισθήματα μού δημιουργεί ο θεσμός αυτός. Είναι μια μεγάλη γιορτή, στην αρχή Ευρωπαϊκή, και τώρα πλέον τείνει να γίνει παγκόσμια μιας και συμμετέχει εδώ και χρόνια και η Αυστραλία ενώ ψηφίζει κι ο κόσμος από όλον τον πλανήτη. Για μένα, ήταν η 6η φορά που εμφανίστηκα στη σκηνή της Eurovision, αλλά η πρώτη που είχα άμεση επαφή με τον κόσμο μετά από 18 χρόνια. Ενθουσιάστηκα γιατί είδα πολλούς φίλους και συνεργάτες, γνώρισα καινούργιο κόσμο, ήταν και στη γενέτειρά μου φέτος ο διαγωνισμός, συγκινήθηκα με όλα αυτά τα μηνύματα αγάπης στα social media μετά την εμφάνισή μου… υπέροχο συναίσθημα!

Μεταξύ άλλων, έχεις σχολιάσει (και αναχαιτίσει πολύ εύστοχα) όλο το bodyshaming που κατά καιρούς έχεις δεχθεί. Γιατί ακόμη και σήμερα έχουμε την τάση να ασχολούμαστε με τα σώματα των άλλων (και κυρίως των γυναικών);

Εδώ και πολλά χρόνια δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να μπαίνει στη διαδικασία να ασχολείται με οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα στην ανθρώπινη ψυχή. Είμαστε στο 2024. Τέλος! Πρέπει όλοι να φροντίζουμε να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.

Τι θα ήθελες να πεις σε όλα αυτά τα σώματα που επιθυμούν να ξεχυθούν ελεύθερα στις παραλίες, αλλά μπορεί να διστάζουν;

Όλοι έχουμε δικαίωμα να απολαμβάνουμε τη ζωή. Ζήστε ελεύθερα!

zappit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com