Νέα

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει ακόμη πλαστικές γιατί φοβάμαι πάρα πολύ το νυστέρι» – Η αποκάλυψη για την ηλικία της

Πέντε προβεβλημένες γυναίκες σπάνε τα ταμπού και μίλησαν ανοιχτά στους «Πρωταγωνιστές» και τον Σταύρο Θεοδωράκη για την ομορφιά όταν τα χρόνια της αθωότητας παρέλθουν. Η Έλλη Κοκκίνου ήταν ανάμεσα στις πέντε επώνυμες κυρίες και μίλησε ανοιχτά για τον χρόνο που περνάει, την ηλικία της αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις.

«Όλα αυτά τα χρόνια δεν καπνίζω, δεν πίνω αλκοόλ, δεν ξενυχτάω άσκοπα και τρέφομαι πάρα πολύ σωστά. Όλο αυτό στα 30 και τα 25 δεν καταλαβαίνουμε πόσο καλό μας κάνει και όσο περνούν τα χρόνια και μας βαραίνει την πλάτη, στα 40 κάτι σε επιβραβεύει η ζωή. Θα γίνω τον Ιούλιο 54. Δεν έχω κάνει ακόμη πλαστικές. Φοβάμαι πάρα πολύ το νυστέρι, μην ξυπνήσω και με δω παραποιημένη» αποκάλυψε η Έλλη Κοκκίνου.

«Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου. Δεν κάνω botox. Να κάνω μια φορά τον χρόνο, γιατί δεν μου αρέσει το παγωμένο βλέμμα. Μου αρέσει η φυσικότητα. Πού και πού μία φορά τον χρόνο θα κάνω κι αυτό ελαφρύ για να μην χαραχθούν ρυτίδες. Όσο πιο απλό, όσα πιο λίγα τόσο πιο μικρές δείχνουμε εμείς οι γυναίκες. Σε 5 χρόνια δεν ξέρω τι θα κάνω» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

«Σίγουρα η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο σε μια δουλειά που έχει προβολή. Ήμουν ένα γλυκό κορίτσι, όταν με ετοίμαζαν ήμουν πιο εντυπωσιακή. Στην σκηνή ήμουν σέξι, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Μπορεί να ήμουν σέξι, αλλά ήταν θηλυκά τα ρούχα που φορούσα. Νομίζω ότι ποτέ δεν το πούλησα έτσι. Η ομορφιά ανοίγει πόρτες, είναι ντε φάκτο. Δεν πούλησα την ομορφιά μου για να κερδίσω κάτι. Θέλω να είμαι όμορφη, προσπάθησα για αυτό γιατί είχα πάρει κιλά κάποια στιγμή. Πάσχισα πολύ για να τα χάσω. Η ομορφιά ναι μεν είναι διαβατήριο, αλλά δεν φτάνει αυτό. Δεν θα πείσεις τον κόσμο για πολλά χρόνια επειδή είσαι όμορφος ή όμορφη.

Τώρα βγαίνω με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ότι στα 33 μου. Αυτή η 20ετία με έχει αλλάξει τόσο πολύ εσωτερικά, οι ατέλειες μου είναι περισσότερες λόγω ηλικίας, αλλά εγώ αισθάνομαι πολύ πιο σίγουρη για μένα» εξομολογήθηκε η Έλλη Κοκκίνου.

tlife.gr

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com