Νέα

Η Μαρινέλλα, στα 85 της, σε ρεσιτάλ χορού πάνω στην πίστα

Το κατάμεστο νυχτερινό κέντρο NOX γέμισε από θαμώνες που ήρθαν να απολαύσουν από κοντά την σπουδαία ερμηνεύτρια, Μαρινέλλα, και, τελικά, είδαν μία από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις της.

Η  Μαρινέλλα έδωσε ρεσιτάλ χορού πάνω στην πίστα και έγινε viral, με το βίντεο που δείχνει τον χορό της να συγκεντρώνει χιλιάδες προβολές. Η φετινή χρονιά είχε πολλά σκαμπανεβάσματα για την ερμηνεύτρια, αφού από την μία πλευρά ήταν sold out και από την άλλη αντιμετώπισε ένα ατύχημα που την κράτησε μακριά από την πίστα για 40 ημέρες.

Τώρα, όμως, η Μαρινέλλα φαίνεται να απολαμβάνει στο μέγιστο την παρουσία της στο NOX και σε μια στιγμή αυθορμητισμού σηκώθηκε και χόρεψε με μπρίο προσφέροντας ένα σπάνιο θέαμα στους θαμώνες. H 85χρονη τραγουδίστρια έδωσε ρεσιτάλ χορού και έγινε viral στην πλατφόρμα του Tik Tok.

Η Μαρινέλλα εμφανίζεται με την Μπέττυ Μαγγίρα στο NOX και διασκεδάζουν το κοινό με μεγαλές μουσικές επιτυχίες και ένα αληθινό μουσικοχορευτικό υπερθέαμα. Για την συνεργασία τους, η Μπέτυ Μαγγίρα είχε δηλώσει:

“Στο δεύτερο και στο τρίτο ραντεβού η χαρά μου ήταν απερίγραπτη, αλλά προσπαθούσα να μην πετάω στα σύννεφα. Χαιρόμουν πολύ από μέσα μου, γιατί ήταν και κάτι που δεν μπορούσα και να ανακοινώσω. Είναι ένα όνειρο αυτό που ζω. Είναι ασύλληπτη αυτή η συνεργασία. Για εμένα η Μαρινέλλα είναι ένα ίνδαλμα, ένα πρότυπο γυναίκας που αψήφησε την εποχή της που στάθηκε στα πόδια της μόνη της πήγε αντίθετα στα ρεύματα της εποχής ήταν καινοτόμα. Η ίδια, βέβαια, πιστεύει για τον εαυτό της πως είναι μια απλή καλλιτέχνις που προσπαθεί ακόμη καλλιτεχνικά και μαθαίνει από τους νέους. Μια γυναίκα που τη θαύμαζα τόσο πολύ και τώρα συνεργάζομαι μαζί της! Υπάρχουν στιγμές που δεν το πιστεύω”.

womantoc.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com