Νέα

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η τρυφερή ανάρτηση με τον Χρήστο Μάστορα – «Ανυπομονώ»

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ζουν έναν θυελλώδη έρωτα και όσο περνάει ο καιρός η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο.

Μάλιστα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης και η πανέμορφη Influencer και επιχειρηματίας έχουν ήδη κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και συγκατοικούν στο διαμέρισμα του Χρήστου Μάστορα.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ωστόσο σπάνια θα μοιραστεί στιγμιότυπα με το αγόρι της, μιας και η ίδια επιθυμεί να προστατεύσει αυτό το κομμάτι της ζωής της. Το βράδυ της Παρασκευής, θέλησε να ανεβάσει ένα άκρως τρυφερό βίντεο με τον Χρήστο Μάστορα από τις καλοκαιρινές διακοπές τους, που το ζευγάρι φαίνεται full in love!

«Όταν είμαι χάλια, κοιτάζω φώτο και βίντεο από το καλοκαίρι και ανυπομονώ!» έγραψε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Να σημειώσουμε ότι τα τελευταία 24ωρα ο Χρήστος Μάστορας απέχει από τις υποχρεώσεις του και τις εμφανίσεις τους στο νυχτερινό κέντρο με το οποίο συνεργάζεται. Όπως  ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», ο Χρήστος Μάστορας ταλαιπωρείται από μια ιογενή λοίμωξη στα μάτια του και χθες εισήχθη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, για να του δοθεί η κατάλληλη ιατρική φροντίδα.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com