Νέα

Μανώλης Κονταρός για Βανδή – Μπισμπίκη: «Θα είναι τιμή για εμένα αν μου ζητήσουν να τους παντρέψω»

Ο Μανώλης Κονταρός με αφορμή την επιστροφή του στις αθηναϊκές πίστες, μίλησε στην εφημερίδα Secret των Παραπολιτικών και στη Σάσα Σταμάτη.

Ο γνωστός λυράρης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή αλλά και στις φιλικές του σχέσεις με τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Μανώλης Κονταρός, θα ήταν μεγάλη του χαρά να γινόταν κουμπάρος του σε περίπτωση που το ζευγάρι αποφάσιζε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.

Έχεις τέσσερα παιδιά. Έχει κανένα έφεση στο τραγούδι;

Σε όλα τα παιδιά µου αρέσει το τραγούδι, αλλά επαγγελματικά δεν θέλησε κανένα να το ακολουθήσει.

Με τη γυναίκα σου είστε 27 χρόνια µαζί. Έχετε περάσει κρίση;

Όχι, δεν έχουμε περάσει κρίση, όλα είναι µια χαρά. Θαυµάζω την υποµονή της, γιατί είµαι δύσκολος. Λείπω πολύ από το σπίτι και µεγάλωσε µε πολλή σοβαρότητα και αξιοπρέπεια τα παιδιά µας.

Είστε φίλοι µε τον Βασίλη Μπισµπίκη. Πώς ξεκίνησε αυτή η φιλία;

Γνώριζα τη ∆έσποινα Βανδή και εκείνη µου γνώρισε τον Βασίλη. Φάγαµε µια µέρα µαζί στην «Ψαρόσκαλα» και από τότε γίναµε φίλοι µε τον Βασίλη. Έχουμε πολλές παρέες και στην Κρήτη, γιατί µε τον Βασίλη έχουμε κοινούς φίλους εκεί.

Τι άνθρωπος είναι;

Είναι πολύ αληθινός, αυθόρµητος και µερακλής. Είναι καλός άνθρωπος και έξω καρδιά. Του αρέσουν τα επαναστατικά τραγούδια.

 

 

Πιστεύεις ότι θα παντρευτούν;

∆εν το ξέρω, ο χρόνος θα το δείξει. Είναι ένα ερωτευµένο ζευγάρι και δεν το κρύβουν αυτό.

Θα ήθελες να τους παντρέψεις;

Όταν το πάρουν απόφαση, θα δείξει ο χρόνος τι θα γίνει. Αν µου ζητήσουν να τους παντρέψω, θα είναι τιµή για µένα.

Πριν από 13 χρόνια είχες ένα ατύχηµα. Τι είχε συµβεί;

Έφευγα από το µαγαζί όπου δουλεύω τώρα και σταµάτησα στην άκρη του δρόµου να ξεκουραστώ για λίγο. Εκεί που κοιµόµουν, ήρθε κάποιος, έπεσε πάνω µου και µου προκάλεσε ρήξη στη σπονδυλική στήλη. Από τότε δεν µπορώ να περπατήσω.

 

Με τον άνθρωπο που έπεσε πάνω σου µε το αυτοκίνητο έχετε κάποια επαφή;

Η στάση του µετά το τροχαίο ήταν απαράδεκτη και, για να µην ξεφύγω, δεν ήθελα να έχω καµία εκκρεµότητα µε εκείνον και τον απήλλαξα από όλα τα δικαστήρια, και ποινικά και αστικά. ∆εν πήγα σε κανένα δικαστήριο. ∆εν ήθελα να έχω καµία παρτίδα µαζί του.

Όταν οι γιατροί σού είπαν ότι δεν θα ξαναπερπατήσεις, πώς αντέδρασες;

Ήταν δύσκολο αυτό το άκουσµα. Τις πρώτες µέρες ήμουν πολύ πεσµένος, αλλά πολύ γρήγορα είπα ότι θα το παλέψω και συνέχισα.

Πώς το βίωσες όλο αυτό;

Το παλεύω. Έχω καλή ψυχολογία – η ζωή συνεχίζεται, έστω και έτσι. Παραµένω και στη δουλειά µου και στην κοινωνία το ίδιο δυνατός όπως και πριν.

Σκέφτηκες ποτέ να τα παρατήσεις;

Όχι, ποτέ. Προφανώς τις πρώτες µέρες που µου είπαν ότι δεν θα ξαναπερπατήσω, ήταν λίγο µαύρα για µένα τα πράγµατα, αλλά µετά το πάλεψα. Κατόρθωσα και ξανασηκώθηκα και περπατούσα µε πατερίτσες. Έπειτα από δύο χρόνια επέστρεψα στη δουλειά, αλλά µετά άφησα τις φυσικοθεραπείες και κάθισα ξανά στο καροτσάκι.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com