Νέα

Η Βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού στον Τύρναβο

Ονομάζεται Ανθή Ζορμπά και είναι 23 ετών. Γεννήθηκε και κατοικεί στο Δαμάσι Τυρνάβου. Το 2018 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Tυρνάβου και εισήχθη στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης την οποία ολοκλήρωσε με βαθμό πτυχίου Άριστα το 2021.

Το διάστημα αυτό διανύει τους τελευταίους μήνες της προετοιμασίας της, ως ασκούμενη δικηγόρος του Πρωτοδικείου Λαρίσης. Ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό και είναι η εμπνεύστρια και μέλος της εθελοντικής ομάδας “Γίνε η Αλλαγή – Δαμάσι”, με πληθώρα ανάλογων δράσεων.

Επίσης είναι μέλος του Εκπολιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Δαμασίου με ενεργή δράση. Λατρεύει τους παραδοσιακούς χορούς, το διάβασμα, το ψάρεμα τους καλοκαιρινούς μήνες και φυσικά να παρακολουθεί ποδοσφαιρικούς αγώνες, αφού δηλώνει η πιο πιστή οπαδός, της τοπικής ομάδας, του Δαμασιακού.

Η επιλογή της φετινής βασίλισσας του καρναβαλιού από τη Δ. Αρχή μόνο τυχαία δεν είναι. Εκτός από το πλούσιο βιογραφικό, τον πληθωρικό χαρακτήρα, και τη δυναμική προσωπικότητα σημαντικό ρόλο έπαιξε και η καταγωγή της, το σεισμόπληκτο Δαμάσι.

larissapress.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com