Νέα

Σταμάτης Κραουνάκης για το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα κατά των δημοσιογράφων: «Τα παραπανίσια έχουν θέμα»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το πρόσφατο ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα κατά των δημοσιογράφων. Ανάμεσα σε όσους θέλησαν να εκφράσουν την άποψή τους για όσα συνέβησαν ανάμεσα στους ρεπόρτερ και των τραγουδιστή, είναι και ο Σταμάτης Κραουνάκης.

«Βγαίνεις από τον Νίκος Μπογιόπουλος #realfm εννιάμιση ώρα το βράδυ Στο παγωμένο βράδυ. έχεις μιλήσει για συναδέλφους που διαφημίζουν πακοτίνια μια δικιά σου και δικιά μου και τράπεζες προ καιρού. Έχεις μιλήσει για τον Τσιτσάνη! Καραδοκούν τα Κάμερονια και τα εργαζόμενα παιδιά 200 € το μήνα μεικτά στην καλύτερη.

Έχεις φροντίσει να φοράς μάξι καμπαρντίνα με κοκκινη φόδρα τουλαχιστον! προχωράς κατευθείαν στο αμάξι σου λες χαμογελώντας με το υπέροχο χαμόγελο σου Καλησπέρα παιδιά σας καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα για σας σας φιλώ πολύ. Τα παραπανίσια έχουν θέμα. Γνώμη μου. #Νταλάρας» έγραψε ο Γιώργος Νταλάρας στον λογαριασμό του στο facebook.

Tι είπε όμως ο Γιώργος Νταλάρας και προκάλεσε αντιδράσεις;

«Ξέρετε γιατί είμαστε εδώ; Για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Ξέρετε κάτι για τον Βασίλη Τσιτσάνη; Θα τα πείτε στην εκπομπή σας αυτά που μάθατε; Μπράβο ρε παιδιά. Αν θέλετε κάτι για τον Τσιτσάνη ευχαρίστως, όλα τα υπόλοιπα…

Κάνουν άριστα όσοι αντιδρούν, όπως κι εγώ κάνω άριστα που λέω τις δικές μου απόψεις. Να ρωτήσω κάτι. Αυτό που κάνετε τώρα, δε το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Και για εσάς προσωπικά και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό που κάνετε. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε.

Σε λίγο, αν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου, θα ντραπείς. Δε το κάνουν αυτό. Στη βράση δε κολλάει το σίδερο. Κι εσύ που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου, θα σου πει ότι είναι ντροπή αυτό που κάνεις, μη το κάνεις» ανέφερε ο Γιώργος Νταλάρας με τη δημοσιογράφο να του απαντά ότι κάνει απλά τη δουλειά της.

«Νομίζεις ότι κάνεις τη δουλειά σου. Δουλειά δεν είναι να κάνετε οτιδήποτε όποτε σας τύχει. Δουλειά είναι να κάνετε κάτι με συνέπεια, με ήθος και με αρχές. Αυτό που κάνετε στερείται αρχών» ανταπάντησε εκείνος.

Τότε, όλοι οι δημοσιογράφοι του είπαν πως εκείνοι δεν τον προσβάλλουν, απλά του θέτουν κάποιες ερωτήσεις πάνω σε όσα ακολούθησαν μετά τις δηλώσεις του.

«Νομίζετε ότι σας προσβάλλω. Εγώ δε προσβάλλω κανέναν, απλά λέω τις απόψεις μου. Αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου, να ψαχτείτε. Εγώ δεν έκανα τίποτα. Τόσα χρόνια είμαι ο ίδιος» απάντησε ο Γιώργος Νταλάρας και αποχώρησε.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com