Νέα

Χάρης Ακριτίδης: Η γυναίκα μου με κάνει μπάνιο, μου φοράει τα εσώρουχα, δεν κάνω τίποτα μόνος μου

Στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και τον Γιάννη Αρμουτίδη άνοιξε την καρδιά του ο Χάρης Ακριτίδης, και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σύζυγό του, τη γνωριμία τους, το γάμο τους, αλλά και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισαν τα παιδιά του.

«Πέρασα πολύ μεγάλη στεναχώρια με την απώλεια του Βασίλη Καρρά. Ο Βασίλης δεν πέθανε, θα ζει για πάντα. Από μικρός ξεκίνησα να δουλεύω σε συνεργείο αυτοκινήτων, δεν ξέρω να κάνω κάτι άλλο.

Στο σχολείο με είχαν για χαζό, δεν ξέρω να γράφω, δεν ξέρεω να διαβάζω, είμαι δυσλεκτικός.

Στα 17 μου άνοιξα το πρώτο μου συνεργείο αυτοκινήτων. Γνώρισα τη σύζυγό μου στα 13 της κι εγώ ήμουν 16. Παντρευτήκαμε όταν ήμασταν 17 και 20. Η σύζυγός μου είναι το δεξί μου χέρι σε όλα. Δεν κάνω τίποτα μόνος μου, ούτε καν ντους.

Η γυναίκα μου με κάνει μπάνιο και μου φοράει τα εσώρουχά μου», σημείωσε ο Χάρης Ακριτίδης.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη συμβίωση δύο αντρών. Εκεί που με βρίσκει αντίθετο είναι στο θέμα του παιδιού. Η μεγαλύτερη λέξη του κόσμου είναι η “μάνα”. Όταν έχασα τον πατέρα μου, έφτασα μέχρι το Δαφνί, φορούσα τα ρούχα του.

Η γυναίκα μου δεν υπέγραψε για να μπω», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, ο Χάρης Ακριτίδης, αναφερόμενος στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισαν τα παιδιά του, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Πέρασα οκτώ χρόνια πολύ δύσκολο, ήταν ένας αγώνας μετ’ εμποδίων.

Η κόρη μου χειρουργήθηκε στο στήθος, αλλά ευτυχώς είναι καλά. Ο γιος μου είχε τροχαίο ατύχημα. Ο γιος μου κόλλησε σταφυλόκοκκο και έκανε δύο χειρουργεία στην καρδιά».

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com