Νέα

Στέλιος Ρόκκος: Τα συλλυπητήρια του κόσμου στα social media για τον ξαφνικό θάνατο του αδελφού του, Νίκου Ρόκκου

 

Τραγικές στιγμές βιώνει το τελευταίο 24ωρο, ο τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος, καθώς πέθανε ο αδελφός του, Νίκος Ρόκκος. Ο άτυχος άνδρας που ήταν ψαράς πνίγηκε σε θαλάσσια περιοχή της Λήμνου.

Ο Νίκος Ρόκκος που ασχολείται επαγγελματικά με το ψάρεμα έφυγε χθες το πρωί για την παραλία, χωρίς να δώσει σημεία ζωής για πολλές ώρες με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι δικοί του άνθρωποι καλώντας το λιμεναρχείο. Άνδρες του λιμενικού σώματος τις απογευματινές ώρες εντόπισαν την βάρκα του, τον εξοπλισμό του και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ειδοποιήθηκαν και δύτες για ερεύνα. Αργά το απόγευμα του Σαββάτου 30/12, ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λήμνου όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Μάλιστα, το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Στέλιος Ρόκκος έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα: «Στη δύσκολη αυτή στιγμή, όλοι εμείς στο barbarella βρισκόμαστε δίπλα στον Στέλιο Ρόκκο».

Κάτω από την ανάρτηση στα social media, οι θαυμαστές του καλλιτέχνη έσπευσαν να στείλουν τα συλλυπητήριά τους στον Στέλιο Ρόκκο για τον ξαφνικό θάνατο του αδελφού του.

Διάβασε επίσης:

 

Στέλιος Ρόκκος: Η τελευταία ανάρτηση του αδελφού του, Νίκου Ρόκκου που πνίγηκε στη Λήμνο – Οι φωτογραφίες με την βάρκα

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com