Νέα

Συγκλονίζει η Χάρις Αλεξίου: Όταν διαγνώστηκε ο καρκίνος μου, είπα τι είναι αυτό τώρα;

Για τον καρκίνο που πέρασε, μίλησε η Χάρις Αλεξίου, τονίζοντας πως “στη ζωή αγωνίζεσαι μέχρι το τέλος και έτσι πρέπει. Αλλιώς έχεις πνιγεί, έχεις χαθεί, έχεις πεθάνει κι εγώ δεν ήθελα να πεθάνω”. “Ακόμα κι όταν διαγνώστηκε ο καρκίνος μου, είπα “τι είναι αυτό τώρα;”, συνέχισε.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, που πριν λίγες ημέρες έγινε viral μετά τη συνάντησή της με τον Διονύση Ατζαράκη, μιλώντας στο Mega και στη Δώρα Αναγνωστοπούλου, αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες και κομμάτια της διαδρομής.

“Είναι σαν να μην υπάρχουμε χωρίς το παρελθόν μας, αλλά τι να πετάξω; Αυτό που με έχει σχηματίσει; Αυτό που είμαι είναι γιατί υπάρχει αυτό, υπάρχει το παρελθόν, ο τρόπος που μεγάλωσα, υπάρχουν τα βιώματά μου, η σχέση μου με τη μάνα μου, η έλλειψη του πατέρα μου, το ότι μπήκα στη ζωή από πολύ μικρή και έπρεπε να φροντίσω τον εαυτό μου και τους άλλους”, είπε μεταξύ άλλων.

“Αυτό με έκανε –για να το πω έτσι λαϊκά- να μην μασάω κιόλας. Κι αυτό έχω να πω σαν μήνυμα. Ότι στη ζωή, αγωνίζεσαι μέχρι το τέλος και έτσι πρέπει. Αλλιώς έχεις πνιγεί, έχεις χαθεί, έχεις πεθάνει κι εγώ δεν ήθελα να πεθάνω. Ακόμα κι όταν διαγνώστηκε ο καρκίνος μου, είπα “τι είναι αυτό τώρα;”” πρόσθεσε η Χάρις Αλεξίου.

thetoc.gr
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com