Νέα

Γιώργος Γεροντιδάκης για «Σασμό» : Θα υπάρξει σύγκρουση του Γιώργου με… (vid)

Είναι ο Γιώργος στο Σασμό, ο αστυνομικός ο οποίος ως μυστικός εξάρθρωσε ένα κύκλωμα λαθρεμπόρων, ενώ είχε σχέση με την Θοδώρα, μια σχέση που διαλύθηκε ύστερα από μια άτυχη εγκυμοσύνη.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ήταν προσκεκλημένος σήμερα στο πλατό της «Super Κατερίνας» και μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για όλα: για τις εξελίξεις στο «Σασμό», για την παράσταση «Διάλεξε το θάνατό σου αγάπη μου» στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και την ταινία «Καπετάν Μιχάλης» που βγαίνει  την Πέμπτη στις αίθουσες.

Ο Γιώργος με τη Θοδώρα υπήρξαν ένα ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο ένωνε βαθιά αγάπη. Η σχέση τους γνώρισε τριγμούς και τώρα είναι «η πρώτη στιγμή κατά την οποία το ζευγάρι έχει πάρει κάποιες αποφάσεις» εξηγεί ο Γ.Γεροντιδάκης. «Η Θοδώρα, η οποία είναι ανένδοτη στο κομμάτι της επανασύνδεσης, εγκατέλειψε το Γιώργο κι αυτό είναι ένα πολύ βαρύ συναίσθημα για το Γιώργο… Σίγουρα υπάρχουν συναισθήματα. Αλλά δεν ξέρουμε εάν η πλευρά της Θοδώρας θα καμφθεί, κάποια στιγμή στο μέλλον».

Ο Γιώργος  είναι έτοιμος να αφήσει πίσω όσα τον ταλαιπώρησαν και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο προσωπικά του; «Ο Γιώργος πρέπει να πάρει κάποιες αποφάσεις. Σίγουρα είναι κάπως χαμένος, απορροφημένος από τη δουλειά του. Το ρίχνει στην εργασιομανία… Έχει μάθει να διαχειρίζεται τα θέματά του μόνος του» απαντά. «Εάν θα προκύψει κάτι που θα του δώσει χαρά στη ζωή του; Δεν το γνωρίζω. Ναι. Υπάρχει επαφή με έναν άλλο χαρακτήρα. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι απαραίτητα η σχέση στο ερωτικό στοιχείο… Ο Γιώργος είναι μυστικός αστυνομικός. Δουλειά του είναι να παρατηρεί τους ανθρώπους και να αντιλαμβάνεται αυτά που δε βλέπει ο κόσμος με την πρώτη». Και υπερθεματίζει σε σχέση με αυτό: «Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η προσέγγιση των 2 χαρακτήρων, έχει αρκετό ζουμί γιατί υπάρχει παρελθόν και καταλαβαίνει ο Γιώργος ότι, το άλλο άτομο, κάτι κρύβει».

 Στη σειρά, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε να μπαίνει ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, ο οποίος υποδύεται το νέο εισαγγελέα Χρήστο Γιακωβάκη, έναν ανελέητο διώκτη της διαφθοράς, έναν λειτουργό της δικαιοσύνης ο οποίος βάζει υπεράνω όλων την δικαιοσύνη και τον νόμο. «Είναι ένας δυναμικός χαρακτήρας. Ανοίγει όλα τα θέματα, προσπαθεί να βρει απαντήσεις. Θα δώσει στο Γιώργο τη θέση που του αξίζει.

Θα υπάρξει συγκρουσιακή σχέση μεταξύ τους αλλά και συνεργασία» υπογραμμίζει.  Θα «ανοίξουν όλες οι υποθέσεις ακόμα και η δολοφονία του Στεφανή. Με την επιστροφή των επεισοδίων το νέο χρόνο οι εξελίξεις θα τρέχουν γρήγορα, γιατί θα φτάσουμε στο  φινάλε».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ: 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com