Νέα

Χάρις Αλεξίου για την περιπέτεια με την υγεία της: «Το πώς βγήκε αυτό έξω και πώς επικοινωνήθηκε είναι άλλο»

Για τις ενοχές που έχει ως μητέρα, αλλά και την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της μίλησε η Χάρις Αλεξίου.

«Το απωθημένο που έχω είναι ότι θα ήθελα να είμαι πιο καλή μαμά. Πολλές εργαζόμενες μαμάδες έχουν τύψεις, αυτό που θέλω να τους πω είναι ότι, κι εγώ νιώθω αυτό που νιώθουν αυτές. Ένα παιδί που δεν έχει τη μαμά του – όχι γιατί δουλεύει, μπορεί να είσαι σπίτι και να είσαι μια φρικτή μαμά – είναι δύσκολο.

Εγώ έζησα ως παιδί, σε μια εποχή που οι άνθρωποι ήταν πολλοί σκληροί. Σε άλλη εποχή της ζωής μου, που πέρασα ένα σοκ με την υγεία μου, δε νόσησα ποτέ, αλλά είδα ότι ήταν στο τσακ να νοσήσω αν δε το είχα προσέξει, εκεί δεν ήθελα να το αντιμετωπίσω. Ήταν τέτοιο το σοκ που δεν ήθελα να το αντιμετωπίσω» ανέφερε αρχικά η Χάρις Αλεξίου στη συνέντευξη που έδωσε στο News247, στο LadyLike, στο Oneman και στο Οw.gr.

«Σε μια διάγνωση που μου είχε γίνει, έκανα μια επέμβαση και μετακίνησα την πρεμιέρα μου μια εβδομάδα. Σκεφτόμουν ότι αποκλείεται να συμβαίνει αυτό σε μένα. Έναν καρκίνο που μου βρήκαν, -εγώ έλεγα ότι δεν έχω τίποτα, ότι αποκλείεται, δεν είμαι άρρωστη και δεν έχω τίποτα. Και όντως δεν είχα. Τώρα το πώς βγήκε αυτό έξω και πώς επικοινωνήθηκε είναι άλλο.

Επειδή η μητέρα μου έφυγε από αυτό, και ο πατέρας μου κάτι τέτοιο θα είχε γιατί έφυγε από κύρωση του ήπατος, δε σκέφτηκα ότι κάτι έγινε και μου το προκάλεσε… Είχα μια μάνα που έδειχνε πολύ δυναμική, οπότε κι εγώ έτσι έπρεπε να είμαι. Αυτή η μάνα με ακολούθησε σε όλη μου τη ζωή και με ακολουθεί ακόμα» αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Χαρούλα Αλεξίου.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com