Νέα

Λευτέρης Πανταζής: Απαντά στον Δήμο Μυλωνά για τα 100 ευρώ – «Να τον έχει καλά ο Θεός»

“Δεν ξέρω γιατί βγήκε αυτές τις ημέρες να μιλήσει έτσι για μένα. Κάποιον λόγο θα έχει για να το κάνει αυτό”, σχολιάζει με νόημα ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Ο Λευτέρης Πανταζής μιλά αποκλειστικά στο Super Κατερίνα απαντώντας στην «κατηγορία» που του πρόσαψε ο Δήμος Μυλωνάς σε συνέντευξή του. Συγκεκριμένα, ο γνωστός στιχουργός ανέφερε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα πως ο δημοφιλής τραγουδιστής αρνήθηκε να του δανείσει 100 ευρώ, όταν είχε «αποκλειστεί» στην Τουρκία.

«Είχε ξεμείνει στην Τουρκία κι εγώ τον έφερα πίσω, αυτό θυμάμαι. Τον βοήθησα να έρθει στην Ελλάδα. Από τότε έχουμε να μιλήσουμε, χρόνια. Έχουμε κάνει επιτυχίες μαζί, τον έχω βοηθήσει πολλές φορές και στο παρελθόν», δηλώνει τηλεφωνικά ο Λευτέρης Πανταζής στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Έχω να του μιλήσω πολλά χρόνια, να ‘ναι καλά ο άνθρωπος. Έχουμε κάνει πολλές επιτυχίες μαζί και δεν ξέρω γιατί βγήκε αυτές τις ημέρες να μιλήσει έτσι για μένα. Κάποιον λόγο θα έχει για να το κάνει αυτό», συμπληρώνει ο τραγουδιστής.

«Είναι καλός ηθοποιός, ταλαντούχος παρουσιαστής. Έχουμε περάσει ωραίες στιγμές μαζί, έχει μείνει στο σπίτι μου πολλές μέρες μαζί με το παιδί του. Καλές γιορτές να έχει και να τον έχει ο Θεός καλά», έκλεισε την τοποθέτησή του ο Λευτέρης Πανταζής.

«Δεν κάνουμε παρέα με τον Λευτέρη Πανταζή, του έχω γράψει όλα τα σουξέ τα τελευταία 20 χρόνια. Του ζήτησα 100 ευρώ και δεν μου τα έδωσε, μου είπε “τα λεφτά μου είναι κλειστά”.

Κάθε μέρα με παίρνει τηλέφωνο, αλλά επειδή έχω δουλειές, δεν μπορώ να το σηκώσω. Καμιά φορά που απαντάω του λέω “Λευτέρη μου, θα σε πάρω, δεν προλαβαίνω, έχω πολλές δουλειές”. Με παίρνει τηλέφωνο κάθε μέρα ο Λευτέρης Πανταζής, εδώ και 20 χρόνια. Λευτέρη μου, κάποια άλλη φορά, όποτε θες», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Δήμος Μυλωνάς στο MEGA Καλημέρα.

zappit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com