Νέα

«Μια Κόκκινη Γραμμή» ένωσε Θεοδωρίδου, Ρουβά και Μάστορα στο ωραιότερο live επί σκηνής

Η Νατάσα Θεοδωρίδου πραγματοποίησε νυχτερινή έξοδο και εντυπωσίασε για μια ακόμα φορά με την απλότητά της.

Μια πολύ ωραία περίοδο της επαγγελματικής της ζωής διανύει η Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία συνεχίζει για μια ακόμα σεζόν τις εμφανίσεις με τον Γιώργο Κακοσαίο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια έχει επιλέξει ένα νέο ωράριο για τα live της, το οποίο ο κόσμος έχει στηρίξει με αποτέλεσμα να δίνει από νωρίς το παρών και να διασκεδάζει με τις εκατοντάδες επιτυχίες της.

H guest εμφάνιση στο κέντρο όπου εμφανίζονται Ρουβάς-Μάστορας-Αναστασία

Πριν από λίγες ώρες η Νατάσα Θεοδωρίδου επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς με τις Μέλισσες και την Αναστασία. Η καλλιτέχνης απόλαυσε το σχήμα και λίγο αργότερα βρέθηκε επί σκηνής με τους Ρουβά-Μάστορα για να τραγουδήσουν ένα από τα πολύ αγαπημένα της τραγούδια.

Θεοδωρίδου, Μάστορας και Ρουβάς τραγουδούν το «Μια Κόκκινη Γραμμή»

Οι τρεις τραγουδιστές ερμήνευσαν το «Μια Κόκκινη Γραμμή» και αποθεώθηκαν από τους θαμώνες. Τα άτομα που βρέθηκαν στα πρώτα τραπέζια δεν σταμάτησαν να πετούν λουλούδια και να βιντεοσκοπούν αυτή την όμορφη μουσική σύμπραξη.

Για τη βραδινή έξοδό της η τραγουδίστρια επέλεξε τζιν παντελόνι και μαύρο τοπ, αποδεικνύοντας πόσο cool, ακομπλεξάριστη και στυλάτη είναι εκτός δουλειάς.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com