Νέα

Γιάννης Στάνκογλου: Η εξομολόγηση για την κακοποιητική συμπεριφορά από γυναίκα σκηνοθέτη

Τον Γιάννη Στάνκογλου υποδέχτηκε ο Τάσος Τρύφωνος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά «Ναυάγιο» του MEGA.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που κατήγγειλαν πως δέχθηκαν συνάδελφοι του στον θεατρικό χώρο, αποκαλύπτοντας και αυτήν που ο ίδιος δέχθηκε στο παρελθόν από γυναίκα σκηνοθέτη, καθώς και για τα πάθη που είχε στο παρελθόν.

«Αν έβλεπα κακοποιητική συμπεριφορά προς συνάδελφο, σε παράσταση που συμμετείχα, θα μίλαγα σίγουρα. Θα μίλαγα στον ίδιο που θα την έκανε κατ’ αρχήν, εκείνη τη στιγμή, όπως θα μίλαγα στον οποιοδήποτε. Αν έβλεπα μια κακοποιητική στάση μπροστά στα μάτια μου, θα έπαιρνα θέση όποιος και να ήταν ο άλλος. Και ο Αλ Πατσίνο να ήταν και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, θα έπαιρνα θέση γιατί δεν είναι κάτι το οποίο εγώ προσωπικά το δέχομαι», είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

Και συνέχισε: «Μου έχει συμβεί και μένα και όχι από άνδρα ηθοποιό. Μου έχει συμβεί από γυναίκα σκηνοθέτη και εκείνη τη στιγμή πρέπει να πάρεις θέση. Συμβαίνει γιατί βρέθηκαν κάποιοι στη στροφή της εποχής».

«Από μικρό με έχω φοβηθεί γιατί πάντα πήγαινα στην κόψη του ξυραφιού, στην άκρη του γκρεμού. Πάντα έφτανα εκεί πέρα και… πως γινόταν, με κάποιον τρόπο, πάντα ερχόμουν στα ίσια μου. Νομίζω πως έχει να κάνει με το πως μεγάλωσα, με τους γονείς μου και την ελευθερία που μου έδωσαν.

Στην κόψη του ξυραφιού έφτασα και με ουσίες παλαιότερα στην εφηβεία. Εννοώ πως έγινα εμμονικός με κάποια πράγματα που ήξερα ότι δεν μου κάνουν καλό αλλά συνέχιζα να τα κάνω. Παρόλα αυτά όμως κάπως, κάτι γινόταν, έκανα τη στροφή μου, πήγαινα εκεί που έπρεπε να πάω, ρωτούσα, έψαχνα και έβρισκα τη λύση», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Γιάννης Στάνκογλου.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com