Νέα

«Είναι ο καλύτερος άνδρας και μπαμπάς» – H σπάνια εμφάνιση της συζύγου του Κιούση – Τόνι Σφήνου

Μπαμπά-δες: Στην πολύ αγαπημένη πλέον εκπομπή της ΕΡΤ και στον Τάσο Ιορδανίδη άνοιξε την καρδιά του ο Θάνος Κιούσης που το κοινό έχει αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια μέσω της περσόνας… Τόνι Σφήνος.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 μίλησε για τον ρόλο του ως πατέρας και την εμπειρία του από την τηλεόραση με το 5X5. Περιγράφοντας την στιγμή που έγινε πατέρας, ο Θάνος Κιούσης ανέφερε πως όταν είδε τον γιο του πρώτη φορά του «κόπηκαν τα πόδια».

 

 

«Θυμάμαι την στιγμή που τον αντίκρισα και ήταν η στιγμή που μου κόπηκαν τα γόνατα. Είπα.. τώρα αυτό είναι δικό μου; Πλέον έχω δύο γιους προνήπιο και νήπιο, οι οποίοι έχουν αρχίσει να γίνονται φιλαράκια. Υπάρχει η ζήλια αλλά στο 70% παίζουν μαζί και ένα 30% είναι αυτό στο οποίο μαλώνουν», είπε ο Θάνος Κιούσης.

Ενώ αποκάλυψε πως οι γιοι του έχουν μικρή διαφορά: «Ο μικρός είναι και ο πιο ζωηρός. Δεν μασάει. Ο μεγάλος είναι αυτός που ζηλεύει». Και κάπου εκεί του έκανε έκπληξη η σύζυγός του.

«Έχω δύο γιους, 5 και 4 ετών. Είναι η πιο ωραία ηλικία αυτή γιατί έχουμε αρχίσει και επικοινωνούμε πάρα πολύ καλά πλέον, αλλά είναι ακόμα αυτή η αθωότητα που ακούς τα πάντα και μπορείς να δικαιολογείς τα πάντα με ό,τι θες. Δηλαδή, “Μπαμπά γιατί αυτό είναι έτσι”, “Γιατί αγόρι μου θα έρθει μετά ο εξωγήινος και θα το πάρει”. Δεν θα τους φέρω καθόλου ότι ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει, θα ντυθώ εννοείται. Τα κάνω όλα αυτά, τρελαίνομαι γι’ αυτά. Πηγαίνω και παίρνω τα παιδιά από το σχολικό ντυμένος καουμπόης. Την άλλη φορά είχα ντυθεί βάτραχος, με μια κιθάρα. Το χαίρονται και χαίρονται όλα τα παιδάκια του σχολικού και μ’ αρέσει γιατί ακόμα είμαστε στην ηλικία που δεν ντρέπονται. Επειδή θα προκύψει αυτό, εύχομαι να το χορτάσω τώρα. Με την σύζυγό μου είμαστε μαζί 11 χρόνια. Είναι το δεξί μου χέρι στις δουλειές μου», είπε ο Θάνος Κιούσης όπως θα δείτε και στο ακόλουθο βίντεο.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο κωμικός μίλησε για το ξεκίνημά του ως ζογκλέρ: «Ξεκίνησα να δίνω παραστάσεις στον δρόμο σαν ζογκλέρ. Έκανα ένα ταξίδι στο Βέλγιο γιατί λέω “Πού μπορώ να το σπουδάσω αυτό, πού μπορώ να το μάθω;”. Μου είπαν ότι μια καλή σχολή και οικονομική είναι στο Βέλγιο και φεύγω για το Βέλγιο και πηγαίνω και σε μία σχολή τσίρκο. Κάνω ένα χρόνο, γυρνάω εδώ και μπαίνω μετά στον χορό και πάει λέγοντας», είπε.

Ο γάμος που κρατάει 10 χρόνια και οι δύο γιοι

Ο Θάνος Κιούσης μίλησε πριν από λίγο καιρό στο The 2Night Show για τον γάμο του με τη σύζυγό του, Ιωάννα η οποία όπως είπε επιμελείται τα πάντα γύρω από τις εμφανίσεις του. Συγκεκριμένα είπε: «Η σύζυγός μου είναι το δεξί, αλλά και το αριστερό μου χέρι, είμαστε ντουέτο. Επιμελείται το ντύσιμό μου στο 5Χ5. Mε την Ιωάννα γνωριστήκαμε σε μία παράσταση. Τη στιγμή που έπεσε η ματιά μου στην Ιωάννα, κάποιος μας έβγαλε φωτογραφία».

Αναφέρθηκε επίσης στους δύο γιους του, 4 και 5 χρονών αλλά και τις αγωνίες που έχει ως πατέρας: «Δεν θα ήθελα τα παιδιά μου να ζήσουν όλη αυτή την ανασφάλεια που έχει το επάγγελμά μου. Σήμερα δουλεύεις, αύριο τι κάνεις;».

Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί και στην τρελή ιστορία για την πρόταση γάμου που έκανε στη σύζυγό του. Συγκεκριμένα είπε μεταξύ άλλων: «Όταν έκανα πρόταση γάμου στην Ιωάννα μου ήρθε να ντυθώ ναύαρχος για να πάω να τη ζητήσω από τη γιαγιά και τη μαμά της».

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com