Νέα

Στέφανος Τσιτσιπάς – Πάουλα Μαντόσα: Ερωτευμένοι κι αχώριστοι! Από τα ελληνικά νησιά στο Μονακό

Στο Μόνακο βρίσκονται το τελευταίο 24ωρο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μαντόσα. Το ζευγάρι, μετά τις αποδράσεις στα ελληνικά νησιά, ταξίδεψε στο Μονακό, όπως αποκάλυψαν οι πρώτες αναρτήσεις στα social media.

Ο δημοφιλής Έλληνας τενίστας και η κούκλα αγαπημένη του έχουν ανοίξει κοινό λογαριασμό στo instagram, μέσα από το οποίο μοιράζονται τις κοινές στιγμές, από την καθημερινότητά τους, μέχρι και τα μεγάλα τους ταξίδια.

Οι διακοπές τους ξεκίνησαν από τα ελληνικά νησιά, καθώς μετά την απόδραση στην Ύδρα, το ζευγάρι ταξίδεψε στη Μήλο, εκεί όπου πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές στα καταγάλανα νερά, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να λέει «Σ’ αγαπώ» στην Πάουλα Μαντόσα μπροστά στην κάμερα.

Φεύγοντας από την Ελλάδα, το ζευγάρι ταξίδεψε στο Μονακό, εκεί όπου έκανε θεαματική άφιξη, έξω από το ξενοδοχείο της διαμονής τους, όπως προδίδει το σχετικό βίντεο που ανέβασαν στον κοινό τους λογαριασμό στο instagram.

Ακολούθησε η επίσκεψη στο Casino Royale, εκεί όπου το ζευγάρι πόζαρε μαζί, δημοσιεύοντας τη νέα του κοινή φωτογραφία

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν με έχει ελκύσει ποτέ τόσο πολύ άλλη γυναίκα»

Ο δημοφιλής Έλληνας μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τη νέα του σχέση στην εφημερίδα Bild, εκδηλώνοντας τον έρωτά του για την άουλα Μαντόσα.

«Έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες στη ζωή μου και δεν με έχει ελκύσει ποτέ καμία άλλη τόσο πολύ, δεν έχω βρει ποτέ τόση ομορφιά και τόσο ενδιαφέρον στο μυαλό μιας γυναίκας και το είπα στην Πάουλα και είμαι χαρούμενος, γιατί άκουσα το ίδιο και από εκείνη.

Τα μυαλά μας ευθυγραμμίζονται και είναι μια τόσο πνευματική σύνδεση, περισσότερο από μια έλξη. Θα ήταν λάθος αν αυτό δεν συνέβαινε, πολύ λάθος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Η Πάουλα Μπαντόσα γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Μανχάταν στις 15 Νοεμβρίου 1997 από Ισπανούς γονείς.

Ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία να παίζει τένις, ενώ λίγα χρόνια μετακόμισε στην Βαρκελώνη και ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το άθλημα. Το 2018 ωστόσο, η Ισπανίδα αθλήτρια έφτασε πολύ κοντά στην κατάθλιψη και στην απόσυρση από το άθλημα.

Το φετινό καλοκαίρι έμελλε να φέρει μεγάλες αλλαγές στην προσωπική της ζωή. Ο έρωτας με τον Στέφανο Τσιτσιπά και η δημοσιοποίηση της σχέσης τους, χάρισαν περισσότερη δημοσιότητα στην Πάουλα, η οποία πλέον εκφράζει ανοιχτά τον έρωτά της προς τον Έλληνα τενίστα.

 

Φωτογραφίες: Instagram

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com