Νέα

Ο Νίκος Βέρτης αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή «Θέλω να παντρευτώ όταν είμαι έτοιμος» (vid)

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Βέρτης έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωινό” στον Γιώργο Λιάγκα αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή και τα σχέδια του για το μέλλον.

Όσον αφορά το γεγονός ότι δεν δημοσιοποιούνται οι σχέσεις του, ο Νίκος Βέρτης ανέφερε λέγοντας ότι δεν βλέπει τον λόγο να προβάλει δημόσια την προσωπική του ζωή. «Τι θα κερδίσω αν προβάλλω τη σχέση μου; Δεν στερούμαι τίποτα, με την κοπέλα μου θα πάω να φάω όπου θέλω. Πιο καλά είναι τα του σπιτιού να είναι στο σπίτι. Δεν θα την πάρω χέρι χέρι να περπατήσω εκεί που είναι οι φωτογράφοι», τόνισε.

Έχοντας φτάσει σε μία ηλικία όπου οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται να οικοδομήσουν μία οικογένεια, ο Νίκος Βέρτης μοιράστηκε την επιθυμία του να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδιά. Όμως, ο τραγουδιστής δήλωσε ότι δεν έχει κάποια συγκεκριμένη χρονική προθεσμία για αυτό και ότι η στιγμή αυτή θα έρθει όταν είναι έτοιμος.

«Η στιγμή που θα είμαι έτοιμος να κάνω οικογένεια, μπορεί να είναι αύριο μπορεί να είναι και σε 5 χρόνια», δήλωσε ο Νίκος Βέρτης. Ωστόσο, ήταν απολύτως σαφής ότι θα ήθελε να αναλάβει ο ίδιος την ευθύνη της ανατροφής των παιδιών του. «Δεν θέλω να μεγαλώσει κάποιος άλλος τα παιδιά μου. Θέλω αν με αξιώσει ο Θεός και κάνω παιδί, να το μεγαλώσω εγώ», ανέφερε.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι δεν έχει ερωτευτεί πολλές φορές στη ζωή του και προσπαθεί να αφήσει τον εαυτό του να ερωτευτεί. Επισημαίνει ότι ο έρωτας δεν έχει να κάνει απαραίτητα με την εξωτερική ομορφιά, αλλά με τη γοητεία και την προσωπικότητα του άλλου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Βέρτης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com