Νέα

Βέρτης για την κίνηση της Πρωτοψάλτη: “Η λέξη χοντρή υπάρχει, δεν θα τη διαγράψουμε από το λεξιλόγιό μας”

Η κίνηση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του τραγουδιού “Άδωνις” τη φράση “και μια χοντρή”, θέλοντας έτσι προφανώς να καταδικάσει το body shaming έχει προκαλέσει πολλά σχόλια και συζητήσεις. Ο Νίκος Βέρτης, όπως φαίνεται, ανήκει σε εκείνους που διαφωνούν με αυτή την κίνηση.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες ο δημοφιλής τραγουδιστής σχολίασε πως “η λέξη ‘χοντρή’ υπάρχει και δεν θα τη διαγράψουμε από το λεξιλόγιό μας”, υποστηρίζοντας πως κάθε λέξη αποκτά νόημα ανάλογα με την οπτική που τη βλέπει κανείς.

“Και εγώ όταν βάζω κιλά, λέω ‘είμαι χοντρός’, πειράζω τον εαυτό μου. Οποιαδήποτε λέξη πιστεύω χρησιμοποιεί ένας άνθρωπος, από την οπτική που θα τη δεις, υπάρχει ένας αρνητισμός, πώς θα το εκλάβεις. Και για μία αδύνατη μπορείς να πεις ‘κοίτα πώς είναι μια ξερακιανή’. Και αυτό αρνητικό δεν είναι;”, πρόσθεσε.

Μάλιστα, ο Νίκος Βέρτης μοιράστηκε μία προσωπική του εμπειρία για τα χρόνια που ζούσε στην Ολλανδία, που ως μαθητής, όταν ήθελαν να τον προσβάλλουν, τον φώναζαν και τον έλεγαν “Έλληνα”, ωστόσο όπως είπε με τη στάση του, δείχνοντας πόσο περήφανος είναι γι αυτό, σταμάτησαν.

thetoc.gr
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com