Νέα

Έλληνες celebrities σε «μπαράζ» χωρισμών με τη νέα σεζόν: Τα ζευγάρια που έδωσαν τέλος στη σχέση τους

Αρκετά είναι τα ζευγάρια τα οποία το φετινό φθινόπωρο αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους. Ηθοποιοί, μοντέλα, παρουσιάστριες και τραγουδιστές, απασχόλησαν πρόσφατα τα media με τις εξελίξεις στην προσωπική τους ζωή.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Θανάσης Τότσικας

Μια σχέση η οποία ολοκλήρωσε τον κύκλο της μετά από τέσσερα χρόνια. Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Θανάσης Τότσικας δεν είναι πλέον ζευγάρι, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, «Πάμε Δανάη» ακολούθησαν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή με έναν… αθόρυβο χωρισμό.

Η γνωστή ηθοποιός και ο σκηνοθέτης γνωρίστηκαν όσο εκείνη συμμετείχε στη σειρά του ANT1, «Άγριες Μέλισσες». Οι δυο τους έκαναν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, μιας και δεν θέλησαν να απασχολήσουν ποτέ τις τηλεοπτικές εκπομπές με την σχέση τους.

Κωνσταντίνος Καζάκος – Βασιλική Μακρή

Χώρισαν μετά από τρία χρόνια σχέσης ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Βασιλική Μακρή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της On Time και της Σάσας Σταμάτη, ο ηθοποιός και η νεαρή χορεύτρια έδωσαν τέλος στη σχέση τους, μια απόφαση η οποία φαίνεται να πάρθηκε από κοινού.

Λίγο μετά το διαζύγιό του με την Ιωάννα Μαρτζούκου, ο Κωνσταντίνος Καζάκος γνώρισε και ερωτεύτηκε την κατά 27 χρόνια μικρότερή του, Βασιλική Μακρή. Ο ίδιος είχε δηλώσει: «Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπάω και με αγαπάει πάρα πολύ και είμαι χαρούμενος». Για την ώρα πάντας, ο Κωνσταντίνος Καζάκος δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τις εξελίξεις στην προσωπική του ζωή.

Πέτρος Πυλαρινός – Βάλια Χατζηθεοδώρου

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση για τον χωρισμό του τραγουδιστή με την παρουσιάστρια. Όπως αποκάλυψε πρόσφατα η εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» ο Πέτρος Πυλαρινός και η Βάλια Χατζηθεοδώρου δεν είναι πλέον ζευγάρι.

Το τελευταίο διάστημα οι κοινές φωτογραφίες της παρουσιάστριας με τον Κωνσταντίνο Βασάλο «φούντωσαν» τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν ζευγάρι, κάτι που διέψευσαν και οι δυο από την πρώτη στιγμή.

«Με τον Κωνσταντίνο είμαστε φίλοι. Μόνο φίλοι, δεν ξέρω πως το συνέδεσαν. Αν με κάποιον άνθρωπο κάνεις παρέα, πρέπει να υπάρχει και σχέση; Δεν το καταλαβαίνω», αντέδρασε πρόσφατα η Βάλια Χατζηθεοδώρου σε τηλεοπτικές της δηλώσεις.

Εύη Ιωαννίδου – Ίνο Φάις

Μετά από τρία χρόνια σχέσης, το γνωστό μοντέλο και ο γιος της Μαρίας Καλάβρια, αποφάσισαν να χωρίσουν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espressο αφορμή στάθηκε η απόσταση που τους χώριζε, καθώς η Εύη Ιωαννίδου ζει στη Θεσσαλονίκη, ενώ ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό για συνεργασίες της στον χώρο του modeling.

Από την άλλη, ο Ίνο Φάις είχε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Αθήνα, οι οποίες δεν του επέτρεπαν να βρίσκεται συχνά εκτός της πρωτεύουσας, γεγονός που του στερούσε στιγμές από την προσωπική του ζωή.

Άγγελος Λάτσιος – Γαία Μερκούρη

Μετά τις κοινές διακοπές και τα καλοκαίρι στην Άνδρο, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη δεν είναι πλέον ζευγάρι.

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη έδωσαν τέλος στην σχέση τους μετά από δύο χρόνια, με την όμορφη Γαία να επιβεβαιώνει τον χωρισμό της με ένα χιουμοριστικό βίντεο στο Tik Tok.

«Εγώ τέσσερις μήνες μόνη μου χωρίς σχέση», έγραψε στο νέο της βίντεο. «Είναι σκληρό αυτό», πρόσθεσε κάτω από την ανάρτησή της η Γαία Μερκούρη.

Φωτογραφίες: NDP/ INSTAGRAM

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com