Νέα

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για Δ. Βανδή και Γ. Σαμπάνη – Στην πρεμιέρα ο Βασίλης Μπισμπίκης

Η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Σαμπάνης πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή πρεμιέρα στο γνωστό κέντρο διασκέδασης «Βοτανικός» την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στον χώρο, γεμίζοντας το μέρος με ενέργεια και χαρά.

Η Δέσποινα Βανδή ξεχώρισε με την εντυπωσιακή της εμφάνιση, φορώντας μια κόκκινη δημιουργία της σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη. Η καλλιτέχνης μάγεψε το κοινό με τις επιτυχίες της και τις δυναμικές ερμηνείες της, καθηλώνοντας τους παρευρισκόμενους. Η φανταστική της σκηνική παρουσία έκλεψε τις εντυπώσεις και μάγεψε όλα τα βλέμματα.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης. Ο Βασίλης βρέθηκε στα πρώτα τραπέζια και απόλαυσε την εμφάνιση της αγαπημένης του με χαρά.

Στην πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή παρευρέθηκαν επίσης οι γονείς του Βασίλη, ο πατέρας του Μιχάλης και η μητέρα του. Ο Μιχάλης Μπισμπίκης είναι γνωστός ποδοσφαιριστής, έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός Λουτρακίου και η Κόρινθος, και έχει επίσης εργαστεί ως προπονητής. Η μητέρα του Βασίλη είναι ένας πράος άνθρωπος που προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ.Είναι περήφανη για την επαγγελματική πορεία του γιου της και τον στηρίζει πάντα.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαϊδη, ήταν επίσης παρούσα στην πρεμιέρα και διασκέδασε με τη μητέρα της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η μικρή Μελίνα Νικολαϊδη έδειξε την αγάπη και την υποστήριξή της προς τη μητέρα της και απόλαυσε τη μουσική της και τις διαχρονικές επιτυχίες της.

Δείτε φωτογραφίες από τις εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή:

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com