Νέα

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Η συνάντηση με τον σωσία του αδελφού του Παντελή Παντελίδη και η αντίδρασή του

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και τον δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή.

Ο νεαρός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για το νέο του τραγούδι και τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για τον αδελφό του, Παντελή Παντελίδη και στα δημοσιεύματα, που κυκλοφορούν τελευταία σχετικά με ένα παιδί από τη Δανία, τον οποίο αποκαλούν ως σωσία του.

Όπως αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος, εκείνος και ο ”σωσίας” συναντήθηκαν στην Αθήνα με τον πρώτο να υποστηρίζει, πως δε συμφωνεί με όσους βρίσκουν ομοιότητα και τον αποκαλούν ”σωσία” του.

«Είχα πάει σε ένα προβάδικο με τους μουσικούς μου και έμαθε το παιδί, ότι θα είμαστε εκεί, ήρθε, χαιρετηθήκαμε, όλα καλά. Εντάξει, εμένα προσωπικά δε μου μοιάζει με τον Παντελή, τώρα εντάξει μπορεί να μοιάζει σε κάποιους άλλους και καλά κάνει. Εμένα, επειδή ήταν και αδερφός μου δε μου μοιάζει ένα παιδί, που έχει ίδια μούσια και ίδια μαλλιά, από τη Δανία είναι το παιδί, δε μοιάζει.

Εγώ δεν τον σύγκρινα ποτέ…δε νομίζω, ότι τον συγκρίνουν για τη φωνή του…επειδή έχει κοντά μούσια και μαλλιά σαν τον Παντελή. Εγώ δε μπορώ να τον δω και να συγκινηθώ, γιατί κάτι τέτοιο γράφτηκε, ούτε εγώ, ούτε η μάνα μου, δε μπορεί τώρα ένα παιδί από τη Δανία, σε εμάς, που ήταν γιος μας, αδερφός μας να συγκινηθούμε, επειδή είχε ίδια μαλλιά, ίδια μούσια με τον Παντελή», είπε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

«Με “βαραίνει” το όνομα Παντελίδης, όχι με την κακή, αλλά με την καλή έννοια, ότι θέλω να δουλεύω, να εξελίσσομαι και να φανώ αντάξιος αυτού του επιθέτου. Δεν παίρνω ποτέ σαν αρνητικό σχόλιο ότι μοιάζω με τον Παντελή. Ήταν ο νούμερο καλλιτέχνης για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα», είπε αρχικά.

Κλείνοντας ο Κωνσταντίνος Παντελίδης εξομολογήθηκε: «Έχω κρατήσει τις κιθάρες του και το μικρόφωνό του με το οποίο τραγουδάω παντού όπου πάω. Παίρνω δύναμη επειδή τραγουδάω με το μικρόφωνό του. Συγκινούμαι όταν τραγουδάω τα κομμάτια του».

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com