Νέα

Αντζελίνα Τζολί: Στην Ελλάδα η χολιγουντιανή σταρ για την νέα ταινία που θα υποδυθεί την «Μαρία Κάλλας»

Η Angelina Jolie ετοιμάζει βαλίτσες και έρχεται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, στην Ηλεία. Τα μέτρα ασφαλείας στο Κατάκολο είναι αυξημένα, ενώ τα βλέμματα κεντρίζουν τα σκηνικά για την ταινία «Μaria» που θα υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας.

Η χολιγουντιανή σταρ θα υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας στην ταινία «Maria» που θα γυριστεί στην Ηλεία και αναμένεται να σχολιαστεί. Η βραβευμένη ηθοποιός ενημερώνεται διαρκώς για τις εργασίες που γίνονται ώστε όλα να είναι έτοιμα τον προβλεπόμενο χρόνο, την ώρα που τα μέτρα ασφαλείας ενισχύονται.

Η 48χρονη Τζολί δεν έχει φτάσει στην Ελλάδα. Αυτό αναμένεται να γίνει την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό πού θα διαμείνει. Η ίδια φέρεται να έχει απορρίψει την ιδέα ενός πεντάστερου ξενοδοχείου.

Από νωρίς σήμερα το πρωί, το κινηματογραφικό συνεργείο, βρίσκεται στη θρυλική θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση, «Christina O», στο Κατάκολο και εγκαθιστά τον απαραίτητο εξοπλισμό και τα σκηνικά που απαιτούνται για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας «Maria».

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, αναμένεται να φτάσει στο νομό την Κυριακή 15 Οκτωβρίου και είναι ελάχιστοι εκείνοι που γνωρίζουν λεπτομέρειες, τόσο για την ακριβή ώρα της άφιξής της, όσο και για το που θα διαμείνει.

Αν και η αρχική ενημέρωση ανέφερε πως έχει πραγματοποιηθεί κράτηση για εκείνη σε πολυτελές ξενοδοχείο, στην περιοχή του Πύργου, όπως έχει γίνει για άλλους συντελεστές της ταινίας, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η ίδια έχει εκφράσει την επιθυμία να φιλοξενηθεί στην θαλαμηγό, όπου θα λάβουν χώρα τα περισσότερα γυρίσματα της μεγαλεπήβολης παραγωγής, στην Ηλεία.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com