Νέα

Βασίλης Καρράς: Φίλοι και συνεργάτες του μιλούν για την κατάσταση της υγείας του

Την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του δίνει ο Βασίλης Καρράς αφού τα νέα για την υγεία του δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά παρά τα όσα υποστηρίζει η οικογένειά του.

Η περιπέτεια με την υγεία του Βασίλη Καρρά ξεκίνησε πριν περίπου δυο χρόνια όταν οι γιατροί διέγνωσαν ένα πρόβλημα στο στομάχι του. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά για τον αγαπημένο τραγουδιστή που συνεχίζει να δίνει γενναία και αθόρυβα τη μάχη του.

«Εδώ εγώ δε φοβάμαι τον θάνατο. Θα τον φοβηθείτε εσείς για μένα;» φέρεται να είπε ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς στους δικούς του ανθρώπους.

Φίλοι και συνεργάτες του, μιλώντας στο Live News εκφράζουν την ευχή τους να πάνε όλα καλά και ο Βασίλης Καρράς να καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να επιστρέψει και πάλι δυναμικά στις πίστες.

«Ο Θεός να τον έχει καλά. Να βγει και να ξαναρθεί πάλι κοντά μας. Μίλησα χθες με τη γυναίκα του. Μου είπε ότι είναι καλά. Είναι ανησυχητικό αλλά δε ξέρουμε ακόμα. Δε ξέρουμε. Θα δούμε. Ο Θεός μεγάλος είναι, δεν ξέρω. Η οικογένεια λέει ότι είναι καλά. Δεν υπάρχουν λόγια, δεν υπάρχουν λόγια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζαφείρης Μελάς.

«Δε μπορώ να πω τίποτα. Την αγωνία που έχει όλος ο κόσμος, την έχω κι εγώ. Από μικρό παιδί, όταν ξεκινούσε ο Καρράς, ξεκινούσα κι εγώ τότε την καλλιτεχνική μου καριέρα, οπότε έχω πολλά πράγματα να θυμάμαι. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γι’ αυτό που συμβαίνει στον Βασίλη. Δεν έχω τη δύναμη να πάω να τον δω γιατί ακούω διάφορα, ας πούμε, κι ότι περνάει δύσκολα. Θέλω να ευχηθώ περαστικά, να είναι όλα ψέματα, να τον ξαναδούμε στη σκηνή γιατί ο Βασίλης ο Καρράς είναι μια μεγάλη ιστορία στο ελληνικό, στο λαϊκό τραγούδι.

Έχει διδάξει όλη τη νεολαία, έχει μάθει να τραγουδάει τα τραγούδια του. Κάνει τον αγώνα του και αυτός και οι γιατροί που τον παρακολουθούν. Μακάρι να είναι όλα ψέματα και κάποια στιγμή να τον δούμε να βγαίνει στις τηλεοράσεις και να λέει, “εδώ είμαι ρε, να πούμε”, με τη μαγκιά που έχει ο Βασίλης» είπε από τη δική του πλευρά ο Σταύρος Φωτιάδης.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Βασίλης Καρράς πριν κάποιο καιρό είχε μπει στο στούντιο προκειμένου να ηχογραφήσει ένα τραγούδι το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com