Νέα

Η νηνεμία πριν την καταιγίδα θα τελειώσει για όλους απότομα στον «Σασμό»

Το χωριό ετοιμάζεται για τους αρραβώνες Αργυρώς και Αστέρη… Οι περιλήψεις των επεισοδίων από τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου έως Πέμπτη 12 Οκτωβρίου

Δευτέρα 09 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 10

Εύα επισκέπτεται τον Παύλο, ο οποίος προσπαθεί να μάθει τις προθέσεις της. Εκείνη, όμως, κρατά τα χαρτιά της κλειστά. Ο Αντρέας προσεγγίζει τη Στέλλα, με σκοτεινούς σκοπούς. Την ίδια ώρα, γνωρίζεται με τη Βασιλική. Σκοτεινές αναμνήσεις ξυπνούν στο μυαλό της Θοδώρας, τη μέρα της πρόβας νυφικού,  γεγονός που προβληματίζει τη Μαρίνα. Η αθωότητα του Βαγγέλη για το φόνο του Ξαξίρη αποδεικνύεται, ενώ οι προσπάθειες του παπά να πείσει τον Τηλέμαχο και τον Λάζαρο για σασμό, αποδεικνύονται μάταιες. Ο Νικηφόρος παλεύει με τον εαυτό του, ώστε να βρει τρόπο να αποδεχτεί το Μαθιό. Την ίδια ώρα, η ένταση μεταξύ Αντρέα και Μαθιού φουντώνει. Μια τυχαία συνάντηση των δύο αντρών, θα πυροδοτήσει την κόντρα μεταξύ τους, και μόνο ο ένας από τους δύο θα βγει νικητής.

Δείτε το τρέιλερ:

Τρίτη 10 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 11

Το χωριό ετοιμάζεται για τους αρραβώνες Αργυρώς και Αστέρη και όλα δείχνουν πως ο κύκλος αίματος και εκδίκησης, μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων έχει κλείσει οριστικά, ακόμα κι αν δεν επιτευχθεί ο πολυπόθητος σασμός. Ωστόσο ο Αντρέας έχει άλλα σχέδια, σκοπεύοντας να αιφνιδιάσει τους πάντες. Ο Αντώνης ερευνά τον θάνατο του Ευθύμη, διατηρώντας ακόμα κάποιες αμφιβολίες για την αθωότητα του Παύλου, που ωστόσο είναι φανερά συντετριμμένος από τον χαμό του φίλου του. Ο Νικηφόρος αρχίζει να αποδέχεται το γεγονός ότι ο Μαθιός είναι πατέρας του. Η Εύα επισκέπτεται το μνήμα του αδελφού της, ενώ ζητάει από τον παπά Μιχάλη να μην αποκαλύψει την ταυτότητά της. Μια δεύτερη ανεπάντεχη συνάντησή του με την Εύα, θα ενθουσιάσει τον Αντρέα, που δεν πίστευε ότι θα την ξαναδεί.

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 12

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να τα βρει με τον Μαθιό. Πατέρας και γιος έρχονται κοντά και αρχίζουν να κερδίζουν τον χαμένο χρόνο. Την ίδια ώρα, μία συνάντηση της Στέλλας με τον Αστέρη θα βάλει υποψίες στον Αντρέα και θα προσθέσει ακόμα ένα βέλος στη φαρέτρα του. Οι προετοιμασίες των αρραβώνων συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς. Κι ενώ όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά με τη Θοδώρα, η γνωριμία της με την Εύα και ένα κακό προαίσθημα του Παντελή, φαίνεται να συσσωρεύουν σύννεφα πάνω από τη σχέση της με το Γιώργο. Η Βασιλική θα λάβει κάτι, που θα την αφήσει με το στόμα ανοιχτό και θα ξυπνήσει οδυνηρές αναμνήσεις από το παρελθόν. Την ίδια στιγμή, ο Αντρέας βάζει μπροστά το σατανικό του σχέδιο, για να διαλύσει μία και καλή τις ελπίδες για σασμό.

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 13

Ενώ η Βασιλική ζητά τη βοήθεια της Καλλιόπης για την καρφίτσα που έλαβε από τον νεκρό Φαρμάκη, ο Μαθιός συμφιλιώνεται με τον Νικηφόρο, που καταλαβαίνει πως η αγάπη του για κείνον είναι μεγαλύτερη από τον θυμό, και καταλήγουν όλοι μαζί σαν οικογένεια. Ο Παύλος υποχωρεί μπροστά στις διαβεβαιώσεις της Καλλιόπης για τον Αστέρη, ενώ αυτός αρχίζει να βλέπει ακόμα και τον Αντρέα πιο θετικά και ονειρεύεται τη ζωή που έρχεται για κείνον και την Αργυρώ. Η νηνεμία πριν την καταιγίδα όμως, θα τελειώσει για όλους απότομα!

mikrofwno.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com