Νέα

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η αμηχανία της τραγουδίστριας με την αναφορά στον σύντροφό της – «Δε πρόλαβα να δω “Χαμογέλα και πάλι”»

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη βρέθηκε καλεσμένη στην πρώτη εκπομπή του Κώστα Τσουρού το μεσημέρι του Σαββάτου 23/9.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στη φάση που διανύει αυτή τη περίοδο στη προσωπική της ζωή εξηγώντας πως διανύει μια πολύ όμορφη φάση.

«Είμαι καλά. Είμαι σε μια φάση ζωής που πραγματικά απολαμβάνω αυτό που μου έρχεται, στο βαθμό που μπορώ κι εγώ να το αντιληφθώ… Αυτό το καλοκαίρι ήταν για μένα πολύ δημιουργικό και με πολλά δώρα ανέφερε αρχικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Τσουρός τη ρώτησε αν… χαμογελάει και πάλι και αν πρόλαβε να δει την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, στην οποία βρίσκεται και ο σύντροφός της Νίκος Συρίγος, αφού όπως της είπε, εκεί λένε πολλά για την ίδια. (δες εδώ την αναφορά του Νίκου Συρίγου στη σύντροφό του)

«Χαμογελάω πάντα. Ακόμα και όταν δεν είμαι καλά χαμογελάω… Χαμογελάω και με τις δυσκολίες της ζωής. Η ζωή είναι τόσο όμορφη γιατί έχει τα πάντα…Δε πρόλαβα να δω “Χαμογέλα και πάλι”. Γενικά λένε πολλά για μένα» ανέφερε με αμηχανία η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Τσουρός τη ρώτησε αν την ενοχλούν όσα λέγονται και γράφονται για την ίδια και τη προσωπική της ζωή.

«Δε με ενοχλεί το τι λέγεται για μένα. Απλώς τώρα τελευταία συνειδητοποιώ ότι σε κάποιους, ίσως φαίνεται αδιάφορο το ότι δεν πολύ γουστάρω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Δε μπορώ να δικαιολογηθώ. Δε νιώθω πως χρωστάω σε κάποιον κάτι, μια απάντηση που δε δίνω.

Η προσωπική μου ζωή, είναι προσωπική μου ζωή και γουστάρω να την κρατάω για πάρτη μου και για όσους βρίσκονται στην προσωπική μου ζωή. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που κρύβομαι, ούτε ένας άνθρωπος που δεν απαντώ. Δε με νοιάζει που ασχολούνται με εμένα. Με νοιάζει που κρίνουν το ότι δεν θέλω να μιλάω. Δε νιώθω ότι υπάρχει λόγος να κριθώ για κάτι» απάντησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και συνέχισε,

«Ζούμε μια εποχή πολύ έντονη… Έχουν γίνει πολύ σκληρά πράγματα… Ποιον νοιάζει τι κάνω εγώ στη ζωή μου; Πραγματικά αν ένιωθα ότι ένας Έλληνας θα ανακουφιστεί με το να μάθει τι κάνω εγώ στη ζωή μου, θα το έλεγα. Πρέπει να βγω στο Σύνταγμα να πω τι μου συμβαίνει;»

«Ο σύντροφός μου δεν επεμβαίνει στη δουλειά μου και θα ήθελα να μην επέμβει ποτέ. Έχω έρθει αντιμέτωπη στο παρελθόν με τέτοιες καταστάσεις αλλά θα ήθελα να μη συμβαίνει γιατί είναι ένα πολύ δικό μου κομμάτι… Ακούω γνώμες από όλους, αλλά… θέλω να είναι διακριτικοί οι άνθρωποι στο κομμάτι της εργασίας μου» είπε τέλος η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com